Διαβάστε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το The Fiddle Leaf Fig Expert Book

แคลร์ อคิน ผู้เขียน ผู้เชี่ยวชาญด้านฟิค The Fiddle Leaf

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το νέο μου βιβλίο. Ειδικός στο Fiddle Leaf Διαθέσιμο τώρα στο Amazon σε χαρτόδετο ή στο Kindle, σήμερα θέλω να μοιραστώ ένα απόσπασμα από το βιβλίο.

όταν γράφω ειδικός φύλλων βιολιού σύκουΣτόχος μου είναι να απλοποιήσω όλα όσα γνωρίζω για τα φύλλα του βιολιού. Θέλω να διευκολύνω όλους να καλλιεργούν χαρούμενα, υγιή φυτά που θα διαρκέσουν για γενιές.

Ελπίζω να απολαύσετε αυτό το έργο αγάπης! Διαβάστε αμέσως την ειδική ενότητα παρακάτω.

Με εκτίμηση,

Claire Akin

ειδικός φύλλων βιολιού σύκου

Στη μαμά μου, τη Νάνσυ, που μου έμαθε όλα όσα ξέρω για να κάνω ένα σπίτι σπίτι.

Εισαγωγή

Το όνομά μου είναι Claire και μου αρέσουν τα φύλλα βιολιού! Είμαι συγγραφέας, κηπουρός, λάτρης των φυτών εσωτερικού χώρου. και ένας άνθρωπος που φυτρώνει φύλλα βιολιού Έχω έναν εξωτερικό κήπο με 21 υβριδικά τριαντάφυλλα τσαγιού, τουλάχιστον μια ντουζίνα από τα είκοσι έξι φυτά εσωτερικού χώρου μου. Αλλά το αγαπημένο μου είναι μισή ντουζίνα σύκα. Γράφω αυτό το Instructable για να μοιραστώ όσα έχω μάθει σχετικά με την καλλιέργεια υγιών και δυνατών φύλλων σύκων βιολιού.

Με τρελαίνει όταν μου λένε ότι οι συκιές με φύλλωμα βιολιού είναι δύσκολο να αναπτυχθούν. Υπάρχουν μερικά φυτά που είναι προκλητικά. (Σε κοιτάζω Φτέρη Maidenhair), αλλά το Ficus lyrata (σύκο με φύλλα βιολιού) δεν είναι ένα από αυτά.

Το σύκο φύλλων βιολιού είναι ένα από τα πιο εύκολα και οικονομικά φυτά στην κατοχή. Υπάρχουν μόνο μερικά απλά πράγματα. που μπορεί να πάει στραβά Και αυτά είναι αρκετά απλά. Τα φυτά είναι ανθεκτικά σε παράσιτα και ασθένειες.

Τα σύκα με φύλλα βιολιού έχουν γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά εσωτερικού χώρου στον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Το 2016, οι New York Times ονόμασαν τα σύκα με φύλλα βιολιού “το φυτό του κόσμου του σχεδιασμού.” Έχουν παρουσιαστεί σε περιοδικά διακόσμησης σπιτιού. Έγινε viral στο Pinterest και εμφανίστηκε σε περίπου δώδεκα διαφημίσεις Super Bowl το 2018.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με το πώς να φροντίσετε σωστά τη συκιά σας. Οι περισσότερες από τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο είναι αναξιόπιστες και πολύ απλές. Ορισμένες πληροφορίες είναι εσφαλμένες και μπορεί να βλάψουν το φυτό σας.

Για τους λάτρεις των φύλλων σύκου του βιολιού Οι πόροι είναι περιορισμένοι στην κατανόηση του τι χρειάζονται τα φυτά τους για να ευδοκιμήσουν. Διαγνώστε προβλήματα με αυτοπεποίθηση και παρέχουν την καλύτερη φροντίδα στα φυτά τους. Γι’ αυτό έγραψα αυτό το διδακτικό. Στόχος μου είναι να εξηγήσω χωρίς να τονίσω όλα όσα γνωρίζω για την καλλιέργεια όμορφων φύλλων σύκων. Αποφεύγω τις υπερβολικά επιστημονικές εξηγήσεις. και επικεντρωθείτε περισσότερο σε χρήσιμες, σαφείς και εφαρμόσιμες πληροφορίες.

Ως συγγραφέας και λάτρης του βιολιού Δημιούργησα αυτόν τον πόρο για να παρέχω χρήσιμες πληροφορίες. Έτσι μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να απολαύσετε περισσότερο τα φυτά σας. Ο στόχος μου είναι να κάνω αυτό τη μοναδική πηγή που θα χρειαστείτε ποτέ για σύκα από φύλλα βιολιού. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει εσάς και το φυτό σας!

Πλεονεκτήματα του φυτού σας με φύλλα συκιάς

Μπορεί να έχετε μια συκιά με φύλλα βιολιού για να προσθέσετε πράσινο και ομορφιά στο σπίτι σας. Έτσι, θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι υπάρχουν τόσα άλλα οφέλη.Η καλή φροντίδα των φυτών σας θα σας εξασφαλίσει ευτυχία, υγεία και μακροζωία!

Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη των φυτών εσωτερικού χώρου είναι ότι βασικά κάνουν το αντίθετο από τη διαδικασία της αναπνοής μας: απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα και άλλες τοξικές χημικές ουσίες. και απελευθερώνει καθαρό οξυγόνο Η έρευνα της NASA δείχνει ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να καθαρίσουν τον αέρα καλύτερα από οποιαδήποτε τεχνολογία. κατασκευάστηκε από τον άνθρωπο Στην πραγματικότητα, μελέτες της NASA δείχνουν ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να αφαιρέσουν έως και το 85 τοις εκατό των τοξινών του αέρα μέσα σε 24 ώρες.

Ένα άλλο όφελος είναι ότι τα δέντρα αυξάνουν την υγρασία στα σπίτια μας απελευθερώνοντας νερό μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως διαπνοής. Η υψηλή υγρασία μπορεί να βοηθήσει άτομα με άσθμα και αλλεργίες. Τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να μειώσουν τη θερμοκρασία του αέρα το καλοκαίρι. Κάντε το σπίτι σας πιο δροσερό Έρευνες δείχνουν ότι η παρουσία φυτών βελτιώνει την υγεία μας. Μειώστε τη συχνότητα εμφάνισης συμπτωμάτων όπως κόπωση, κρυολόγημα, πονοκέφαλο, βήχα, πονόλαιμο και γρίπη. Η τοποθέτηση φυτών στην κρεβατοκάμαρά σας μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμάστε καλύτερα τη νύχτα.

Αλλά πιο σημαντικό από το να παραμείνουμε υγιείς είναι το πώς μας κάνουν να νιώθουμε τα φυτά. Οι άνθρωποι φέρνουν φυτά στους χώρους διαβίωσής τους εδώ και αιώνες. και νέα έρευνα μας δίνει κάποια στοιχεία για το γιατί.

Αρκετές πειραματικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα φυτά στα δωμάτια νοσοκομείων οδηγούν σε

  • χαμηλή πίεση αίματος
  • αυξημένη φροντίδα
  • ευεξία
  • καλύτερη αντίληψη του χώρου
  • Μειώστε το άγχος κατά την ανάρρωση από τη χειρουργική επέμβαση

Έρευνες δείχνουν ότι τα φυτά μας κάνουν πιο ευτυχισμένους στα σπίτια μας και πιο ικανοποιητικούς στο χώρο εργασίας. Φυτά όπως το σύκο με φύλλα βιολιού μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε πιο χαλαροί και ήρεμοι. Μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και την παραγωγικότητα έως και δεκαπέντε τοις εκατό.

Τα καλά συντηρημένα φυτά μπορούν να ζήσουν περισσότερο από τα άτομα που φροντίζουν τον άνθρωπο και να παρέχουν μακροχρόνιες σχέσεις που ωφελούν τις γενιές. Η φροντίδα των φυτών και η βοήθεια τους να αναπτυχθούν μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιητική. Και μπορεί να μειώσει τα συναισθήματα της μοναξιάς και της κατάθλιψης.Πολλοί πολιτισμοί πιστεύουν ότι τα φυτά φέρνουν καλή τύχη και αυξάνουν την ευτυχία. ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις Η φροντίδα των φύλλων του βιολιού μπορεί να είναι ένα προκλητικό και ικανοποιητικό χόμπι για τα επόμενα χρόνια.

Λάβετε το αντίγραφό σας τώρα

Για να παραλάβετε ένα αντίγραφο του The Fiddle Leaf Fic Expert, αγοράστε το στο Amazon σε χαρτόδετο βιβλίο ή στο Kindle σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *