Είναι το Spider Plant τοξικό για τα κατοικίδια; | Γάτες, Σκύλοι, Πουλιά και άλλα

Spider Plant

φυτό αράχνη

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Μπορεί να κερδίσω μια μικρή προμήθεια όταν αγοράζετε χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μου.

Το δημοφιλές φυτό αράχνη, γνωστό και ως φυτό κορδέλας, είναι ένα φυτό εσωτερικού χώρου που είναι ασφαλές για κατοικίδια. Μη τοξικό για γάτες, σκύλους, πουλιά, κουνέλια και πολλά άλλα οικιακά κατοικίδια.

Ωστόσο, είναι καλύτερο να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας δεν μασάει το φυτό για να αποφύγει τις χημικές ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν διάρροια και έμετο.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι υπέροχα διακοσμητικά σπιτιού γιατί έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Εκτός από τη βελτίωση της ομορφιάς του σπιτιού σας. καθαρίζει επίσης τον αέρα Ενισχύστε τη διάθεσή σας, μειώστε το άγχος και πολλά άλλα.

Ωστόσο, ορισμένα φυτά εσωτερικού χώρου, όπως το σύκο, δεν είναι ασφαλή για τα κατοικίδια ζώα να τα φέρουν σε εσωτερικούς χώρους λόγω της τοξικότητάς τους. Ακόμη και το παραμικρό δάγκωμα μπορεί να είναι επικίνδυνο για το γούνινο μωρό σας.

Ευτυχώς, τα φυτά αράχνης δεν ταξινομούνται ως τέτοια. Δεδομένου ότι είναι ένα ασφαλές φυτό εσωτερικού χώρου για πολλά κατοικίδια, εάν έχετε γάτα, σκύλο ή χάμστερ. Αυτό το φυτό σίγουρα θα μείνει με τον μικρό σας φίλο.

Ωστόσο, θα πρέπει να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε πριν φέρετε φυτά στο σπίτι σας. Διαβάστε περισσότερα για τους κινδύνους που κρύβουν οι αράχνες και τα κατοικίδια στο ίδιο σπίτι.

Είναι το φυτό αράχνη δηλητηριώδες για τις γάτες;

Αν έχετε γάτες, ξέρετε πόσο περίεργες είναι. Αυτές οι γάτες είναι επιρρεπείς σε περίεργα πράγματα.

Δεν είναι ασυνήθιστο για τη γάτα σας να κοιτάζει επίμονα κάτι για πολλή ώρα πριν προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τα πόδια της.

Αυτό ισχύει και για τα φυτά εσωτερικού χώρου, τα οποία μπορεί να είναι επικίνδυνα αν καταναλωθούν ή αγγιχτούν.

Το φυτό αράχνη λέγεται ότι έχει μια παραισθησιογόνο δράση που είναι αβλαβής για τις γάτες. Τραβάει την προσοχή τους με τα όμορφα φύλλα του που πέφτουν.

Τώρα για να απαντήσουμε σε μερικές γενικές ερωτήσεις. «Είναι τα φυτά της αράχνης δηλητηριώδη για τις γάτες;» Ευτυχώς, θα υπάρξει ενδιαφέρον. αριθμός Σκοτώστε τη γάτα σε αυτή την περίπτωση, καθώς είναι ένα ασφαλές φυτό για τις γάτες. Είναι ένα από τα ασφαλέστερα φυτά καθαρισμού του αέρα για γάτες, ωστόσο, μπορεί να θέλετε να εμποδίσετε το φυτό της κορδέλας να το φτάσει για να προστατευτεί.

Ωστόσο, τα ακάρεα της αράχνης δεν θα σκοτώσουν τη γάτα σας. Αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε ότι είναι επικίνδυνο.

Εάν ο γούνινος φίλος σας τρώει ένα μεγάλο κομμάτι φυτού Μπορεί να έχει πόνους στο στομάχι και να κάνει εμετό για ώρες. εάν ο έμετος δεν σταματήσει μέσα σε λίγες ώρες Πάρτε τη γάτα στον κτηνίατρο.

Κρατήστε τα φυτά σας μακριά από τις γάτες σας.

Παρόλο που η αράχνη και η γάτα είχαν μια μοιραία σχέση. Αλλά με την έλξη της γάτας Μπορεί να γυρίσετε σπίτι και να βρείτε σημάδια από δαγκώματα και γρατσουνιές στα φύλλα του φυτού.

για να προστατέψετε τα νεαρά φυτά σας Θα πρέπει να το κρατήσετε μακριά από το κατοικίδιο ζώο σας ή να το κάνετε δυσάρεστο.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να αποκτήσετε μερικά κρεμαστά καλάθια φυτών.Αν αυτό δεν λειτουργήσει, υπάρχουν άλλες λύσεις.

Οι γάτες μυρίζουν και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε. Τοποθετήστε μια φλούδα πορτοκαλιού ή μια σφήνα με άρωμα αιλουροειδών κοντά ή πάνω σε ένα δέντρο στο σπίτι σας που είναι ασφαλές για αυτές τις γάτες.

Εναλλακτικά, Ταΐστε το μωρό σας φιλικά προς τη γούνα φυτά όπως το catnip, το οποίο έχει στην πραγματικότητα μια σειρά από οφέλη, όπως καλύτερη πέψη, λιγότερες μπάλες μαλλιών και πολλά άλλα.

Είναι το φυτό αράχνη δηλητηριώδες για τα σκυλιά;

Τα σκυλιά δεν είναι τόσο περίεργα όσο οι γάτες. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτές όσο οι γάτες.

Ωστόσο, αν πρόκειται για μια άτακτη ράτσα όπως το Siberian Husky, δεν είναι ασυνήθιστο το μικρό σας σκυλάκι να τρώει τα φυτά του σπιτιού σας.

Ευτυχώς, το φυτό αράχνη είναι ένα από τα πολλά φυτά που είναι ασφαλή για τους σκύλους. Δεν υπάρχουν χημικές ουσίες που θα μπορούσαν να βλάψουν τον γούνινο φίλο σας. Ωστόσο, είναι καλύτερο να τα κρατάτε μακριά από τον σκύλο σας για την υγεία των φυτών και του σκύλου.

ακριβώς όπως μια γάτα Η κατανάλωση ορισμένων φυτών εσωτερικού χώρου που είναι ασφαλή για σκύλους μπορεί να προκαλέσει εμετό και διάρροια στον σκύλο σας. που είναι απολύτως αναπόφευκτο Εάν τα συμπτώματα επιμένουν Ένα ταξίδι στον κτηνίατρό σας είναι η σειρά της ημέρας.

Από την άλλη πλευρά, τα σκυλιά μπορούν να βλάψουν τα φυτά. Αυτό το κάνουν σκάβοντας το χώμα ή χρησιμοποιώντας φυτά ως ούρα.

Τα ούρα του σκύλου περιέχουν πολλές χημικές ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν τους απογόνους σας εάν ο σκύλος σας ουρεί συχνά στον κάδο.

Πληροφορίες για το φυτό αράχνη

Κρατήστε τα φυτά σας μακριά από τον σκύλο σας.

για να προστατέψετε τα φυτά σας από τους σκύλους Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μυρωδιά των εσπεριδοειδών για να τα αποτρέψετε λόγω της ισχυρής μύτης τους.Επίσης, κρατήστε τα φυτά μακριά, τοποθετώντας τα σε ζαρντινιέρα ή καλάθι φυτών.

Επειδή οι σκύλοι τείνουν να είναι πιο υπάκουοι από τις γάτες. Οι τεχνικές εκπαίδευσης είναι ένας άλλος καλός τρόπος για να τους αποτρέψετε από το να φάνε τα φυτά σας.

Αν δείτε τον σκύλο σας να πλησιάζει το φυτό σας Φωνάξτε σταθερά «Όχι» και επιβραβεύστε τους με κομπλιμέντα, λιχουδιές ή αγκαλιές.

Δεδομένου ότι δεν θα είστε συνέχεια στο σπίτι, ένα εσπεριδοειδές σπρέι “σταμάτα να μασάτε” μπορεί να κάνει θαύματα όταν λείπετε. Βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές για σκύλους και φυτά. Μπορείτε να ψεκάσετε τα φυτά σε μια μικρή περιοχή για να ελέγξετε την ασφάλειά τους.

Είναι τα φυτά αράχνης δηλητηριώδη για τα πουλιά;

Ευχαριστώ τα πουλιά για τη διασκέδαση και τον παιχνιδιάρικο τρόπο ζωής τους. Αυτοί οι φτερωτοί φίλοι είναι έξυπνοι, εύκολοι στη φροντίδα, κοινωνικοί και στοργικοί.

Είτε έχετε παπαγάλους, παπαγάλους, κοκατίλ ή άλλα δημοφιλή πουλιά για κατοικίδια. Σίγουρα θα εντυπωσιαστούν από την εσωτερική φύτευση.

Είτε στο ίδιο δωμάτιο μαζί τους είτε στο κλουβί. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τα κάνετε να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Αν και υπάρχουν φυτά που μπορούν να τους βλάψουν. Αλλά οι αράχνες είναι επίσης ένα από τα ασφαλή για κατοικίδια φυτά εσωτερικού χώρου που είναι εξαιρετικά για τα πουλιά.

Επειδή τα πουλιά είναι φυτοφάγα. Είναι επομένως πιο πιθανό να δαγκώσουν φυτά αράχνης παρά γάτες και σκύλους. ακόμα κι αν τρέφονται καλά

Αν και η κατανάλωση κορδέλες δεν έχει αποδειχθεί ότι έχει παρενέργειες, τα φύλλα πρέπει να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

Κρατήστε τα φυτά σας μακριά από τα πουλιά σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να μην δαγκώνουν τα όμορφα φυτά κορδέλας είναι να τα κρατήσετε μακριά από τα πουλιά.

Φυσικά μπορούν να πετάξουν. Αλλά μπορείτε να κρατήσετε τα φυτά σε ξεχωριστό δωμάτιο ή να κρατήσετε τα πουλιά σε ένα κλουβί.

Σε ορισμένα πουλιά αρέσει το χώμα και μπορεί να προσπαθήσουν να φάνε το σπίτι του μωρού σας.

Η καλύτερη άμυνα είναι να τοποθετήσετε βότσαλα σε όλο το έδαφος. Είναι επίσης ευεργετικό για τα πουλιά σας καθώς το λίπασμα μπορεί να περιέχει επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε αυτό το απωθητικό, το οποίο λειτουργεί σε πολλά ζώα. συμπεριλαμβανομένων των πτηνών Μη τοξικό και χωρίς χημικά

Είναι το φυτό αράχνη δηλητηριώδες για τα χάμστερ;

Αυτά τα τρωκτικά είναι αξιαγάπητα και δημοφιλή κατοικίδια λόγω του μικρού τους μεγέθους και των ελάχιστων αναγκών τους. Κι ας ζήσουν μια σύντομη ζωή κυρίως σε κλουβιά Υπάρχουν όμως στιγμές που μπορείς να τους αφήσεις να περιφέρονται ελεύθερα.

ενώ εσύ το κάνεις Μπορεί να πιάσουν φυτά που κρέμονται χαμηλά. που είναι ασφαλές για το κατοικίδιό σας

Τα φυτά αράχνης γενικά δεν είναι τοξικά για τα κατοικίδια χάμστερ. Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις που πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Συγκεκριμένα, πρέπει να φροντίσετε να μην συνθλίβονται από τους σπόρους και τα λουλούδια που ανθίζουν κατά καιρούς. Γιατί δεν είναι τόσο τοξικό όσο τα φύλλα.

Πρέπει επίσης να παρακολουθείτε πόσες αράχνες έχει φάει το χαριτωμένο ζώο. αν δαγκώσουν περισσότερο από όσο μπορούν να μασήσουν Θα έχουν πόνο στο στομάχι.

Κρατήστε τα φυτά σας μακριά από το χάμστερ σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τα φυτά μακριά από το χάμστερ σας είναι να τα βάλετε μακριά. Αυτό σημαίνει ότι ενώ μπορεί να είναι ενδιαφέρον να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό κλουβί, Αλλά είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε σε ψηλό μέρος.

Είναι το φυτό αράχνη δηλητηριώδες για τα κουνέλια;

Τα κουνέλια είναι καταπληκτικά κατοικίδια χάρη στην παιχνιδιάρικη φύση τους και τη μαλακή γούνα τους. Είναι φυτοφάγα ζώα. Αυτό σημαίνει ότι κανένα φυτό εσωτερικού χώρου δεν είναι ασφαλές από αυτά τα υπέροχα φυτοδοχεία.

καθώς και άλλα κατοικίδια κυρίως εδώ Θα χαρείτε να μάθετε ότι τα φυτά αράχνης δεν είναι τοξικά για τα κουνέλια.

Έτσι, αν επιστρέψετε στο σπίτι και βρείτε ένα κομμάτι από το φυτό να λείπει. Βεβαιωθείτε ότι το κουνέλι σας δεν έχει υποστεί βλάβη.

στην πραγματικότητα Το φυτό σας μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο. Εκτός από το δάγκωμα Τα κουνέλια έχουν επίσης τη συνήθεια να σκάβουν κάθε είδους χώμα. Αυτό περιλαμβάνει το έδαφος στο οποίο ζουν τα φυτά εσωτερικού χώρου σας.

Κρατήστε τα φυτά σας μακριά από τα κουνέλια σας.

Όπως και με τα άλλα κατοικίδια ζώα παραπάνω, ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τα φυτά αράχνης ασφαλή είναι να τα κρατήσετε μακριά. Ή μπορείτε να εκπαιδεύσετε το κουνέλι σας να χρησιμοποιεί ψεκαστήρα. Και αν τα βρίσκετε πολύ φιλικά προς το φυτό, φωνάξτε ένα σταθερό «όχι».

Μπορείτε να σταματήσετε το σκάψιμο κρύβοντας τη βρωμιά πίσω από το χαλίκι. και αποτρέψτε το μάσημα με ένα παιχνίδι για μάσημα

Είναι τα φυτά αράχνης δηλητηριώδη για τους χαμαιλέοντες;

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τη διατήρηση των ερπετών είναι να τους προσφέρετε ένα συναρπαστικό και φιλόξενο ενυδρείο.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου, συμπεριλαμβανομένων των φυτών με κορδέλα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε αυτό. Δεν σου φαίνεται μόνο καλό. αλλά κάνει και τον αέρα μέσα στον κύβο καθαρότερο.

Αν και οι περισσότερες σαύρες δεν είναι φυτοφάγα, είναι παμφάγα. Υπάρχουν όμως κάποια είδη που τρώνε φυτά, όπως το πράσινο ιγκουάνα.

Αυτό το ερπετό μπορεί να φάει φυτά αράχνης. που είναι ασφαλές για αυτούς καθώς και για τα περισσότερα κατοικίδια.

Ωστόσο, εάν διατηρείτε σαύρες ή παρόμοια ερπετά σε πάρκο άγριας ζωής, Ίσως να είστε καλύτερα χωρίς ένα φυτό αράχνη.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα φυτά αναπτύσσονται πιο γρήγορα από τους κύβους εσωτερικού χώρου.Επιπλέον, ο χυμός μπορεί να ερεθίσει το δέρμα της σαύρας σας.

Κρατήστε τα φυτά σας μακριά από σαύρες ή ερπετά.

Εάν η σαύρα σας βρίσκεται στο πάρκο άγριας ζωής και το φυτό αράχνη είναι στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για τη μείωση της επαφής μεταξύ των δύο.

Δηλητηρίαση φυτών αράχνης: Πρόσθετες πληροφορίες και συμβουλές

Τώρα ξέρετε ότι τα φυτά αράχνης είναι από τα ασφαλέστερα φυτά εσωτερικού χώρου για γάτες, σκύλους, κουνέλια και άλλα κοινά κατοικίδια. Ας μάθουμε περισσότερα για αυτό το φυτό.

Ακόμα και με την παραμικρή ενόχληση από το κατοικίδιό σας. Αυτό θα βοηθήσει τα φυτά να ζήσουν περισσότερο και να είναι ευκολότερη η φροντίδα τους. σχετικά με τις επιπτώσεις που μπορούν να έχουν τα φυτά στα κατοικίδιά σας

Περιποίηση φυτών αράχνης

Αυτό διασφαλίζει ότι θα έχετε όλα τα οφέλη από αυτό το φυτό. πρέπει να το φροντίσεις Δεν θα είναι πολύ δύσκολο καθώς είναι τέλειο για αρχάριους ή για όσους έχουν πράσινο αντίχειρα. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά βασικά που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Κατά την παιδική ηλικία, απαιτείται περιστασιακό πότισμα και μετά από ένα έτος ανάπτυξης, το πότισμα πρέπει να μειωθεί.

Μπορείτε να καταλάβετε ότι χρειάζονται πότισμα από την ξηρότητα του εδάφους. για καλύτερα αποτελέσματα Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στον πνιγμό παρά στο υπερβολικό μούσκεμα. γιατί μπορεί να πεθάνει

Διατηρήστε το φυτό αράχνη σε πλήρες έως μέτριο ηλιακό φως για ισχυρή ανάπτυξη των φύλλων.

Το άμεσο ηλιακό φως μπορεί να κάψει τα φύλλα και να χάσει την ελκυστικότητά τους με την εμφάνιση καφέ άκρων και κηλίδων.

Τι κάνει τις αράχνες δηλητηριώδεις;

Αν και αυτό το φυτό θεωρείται ένα από τα ασφαλέστερα φυτά εσωτερικού χώρου για κατοικίδια Υπάρχουν όμως εξωτερικοί παράγοντες που μπορούν να δηλητηριάσουν το μικρό σας.

όταν αγοράζεις ένα δέντρο Τα δέντρα επεξεργάζονται με ποικιλία λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και μυκητοκτόνων.

Φροντίστε να αγοράζετε φυτοφάρμακα και λιπάσματα που δεν είναι τοξικά για τα κατοικίδια όταν φροντίζετε νεαρά φυτά.

για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι πάνω από το ταμπλό Ρωτήστε το φυτώριο τι χρησιμοποιούν για τη θεραπεία του φυτού και βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές για το κατοικίδιό σας.

Πήρες φυτό αράχνη;

Λοιπόν τώρα έχετε την απάντηση στο εάν τα φυτά αράχνης είναι δηλητηριώδη για τις γάτες, τους σκύλους, τα χάμστερ και άλλα κοινά κατοικίδια, καταλαβαίνετε; Αν επιλέξετε μόνοι σας θα περάσετε καλά Είναι ένα φυτό καθαρισμού του αέρα που είναι ευεργετικό για εσάς και τα κατοικίδια ζώα σας.

Η εύκολη περιποίηση είναι ένα από τα καλύτερα δέντρα. Οι αράχνες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε αποικίες φυτών εσωτερικού χώρου που είναι ασφαλείς για γάτες, σκύλους και άλλα.

Επεκτείνετε την κοινότητα φυτών εσωτερικού χώρου για να συμπεριλάβετε μέλη της οικογένειας των ορχιδέων που είναι ασφαλή για κατοικίδια και πολλά άλλα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *