Οδηγός ειδικών: Πώς να γονιμοποιήσετε τα παχύφυτα

How To Easily Propagate Succulent Pups?

Τα παχύφυτα διαφέρουν από τα άλλα φυτά από πολλές απόψεις.Δεν απαιτούν πολύ νερό και μπορούν να αναπτυχθούν καλά στις περισσότερες συνθήκες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται λίπασμα ή ότι δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να λιπάνετε τα παχύφυτά σας.

Είτε είστε νέοι στα παχύφυτα είτε στην κηπουρική γενικότερα. Πρέπει επίσης να σκεφτείτε πώς να γονιμοποιήσετε τα φυτά. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να μεγαλώσουν και μπορείτε να τα απολαύσετε για πολύ καιρό. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να φροντίζετε τα παχύφυτα.

Τι χρησιμοποιείται ως λίπασμα;

Πριν μάθετε πώς να κάνετε κομποστοποίηση παχύφυτων, Πρέπει να ξέρετε τι να χρησιμοποιήσετε για το κομπόστ που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο λίπασμα με οποιοδήποτε άλλο φυτό. Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη σας επιλογή.

Χρησιμοποιήστε ένα συγκεκριμένο λίπασμα για τα παχύφυτά σας για να εξασφαλίσετε ότι θα αναπτυχθούν υγιή.

Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα ιδιαίτερα ενυδατικό λίπασμα. Αυτό λειτουργεί για τα φυτά και τα βοηθά να αναπτυχθούν. Τα συμβατικά λιπάσματα θα λειτουργήσουν καλά για άλλα φυτά. Αλλά θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε ένα λίπασμα ειδικά κατασκευασμένο για τα παχύφυτά σας.

τσάι

Το τσάι κομποστοποίησης είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τύπους λιπασμάτων για παχύφυτα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι σαν κοπριά ή λίπασμα.Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μυρωδιές ή χάος. Και δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο στην παραγωγή.

Το τσάι κοπριάς είναι ένα φυσικό λίπασμα και μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για όσους αποφεύγουν τα χημικά.

Μπορείτε να αγοράσετε κομπόστ σε φακελάκια τσαγιού με λίπασμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τα διατηρήσετε σε ένα υπόστεγο στο σπίτι ή τον κήπο σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους και προχωρημένους κηπουρούς.

Το τσάι είναι ένα φυσικό λίπασμα. Επομένως, είναι επίσης υπέροχο αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χημικά. Ακόμα κι αν εσείς ή κάποιος με τον οποίο ζείτε είναι ευαίσθητος στη χημική ουσία. Το τσάι κομπόστ μπορεί επίσης να αξίζει τον κόπο. Τότε μπορείτε να ζήσετε άνετα και το ίδιο και η σάρκα σας.

επιχείρηση

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τσάι κοπριάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κοκκώδη λιπάσματα που είναι διαθέσιμα σε καταστήματα κηπουρικής. Εάν έχετε άλλα φυτά, γονιμοποιήστε τα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να μειώσετε τον εξοπλισμό και να αυξήσετε τον προϋπολογισμό σας.

Το κοκκώδες κομπόστ είναι το καλύτερο για παχύφυτα που φυτεύετε στο έδαφος. η μάρκα δεν έχει σημασία Φροντίστε όμως να επιλέξετε την ίδια ποσότητα λιπάσματος:

 • Κ/Κάλιο
 • N/άζωτο
 • Β/Φώσφορος

Μπορείτε να βρείτε λίπασμα κοντά σας ή στο διαδίκτυο. να αποκτήσει ένα λίπασμα που να καλύπτει τις ανάγκες όλων των καλλιεργειών Αλλά ακόμα κι αν έχετε μόνο παχύφυτα. Τα λιπάσματα του εμπορίου είναι μια καλή επιλογή.

δεν έχουν τίποτα

Μπορεί να φαίνεται ανόητο να πούμε οτιδήποτε. Αλλά μερικά παχύφυτα δεν χρειάζονται κάποιο ειδικό λίπασμα. Πριν προσθέσετε οτιδήποτε στο παχύφυτό σας Σκεφτείτε πώς μοιάζουν τώρα και πώς θέλετε να φαίνονται στο μέλλον.

Να ελέγχετε πάντα την εμφάνιση του παχύφυτου και να το λιπαίνετε μόνο. όταν ειναι απαραίτητο

Η λίπανση μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του δέντρου. Αλλά μπορεί επίσης να το κάνει χειρότερο. Αν σας αρέσει η εμφάνιση τώρα Θα πρέπει να σταματήσετε να προσθέτετε οποιοδήποτε λίπασμα.

Μπορείτε να τα προσθέσετε αργότερα. Όταν όμως βάζεις κάτι στο χώμα Ήταν δύσκολο να το πάρει πίσω. Σκεφτείτε λοιπόν προσεκτικά το λίπασμα τσαγιού και τα εμπορικά λιπάσματα και, στη συνέχεια, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ένα από αυτά είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς και τον κήπο σας.

Πότε να γονιμοποιήσετε τα παχύφυτα

Στη συνέχεια, αφού αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για τα παχύφυτά σας, Θα πρέπει να ξέρετε πότε να γονιμοποιήσετε. Δεν έχει σημασία τι είδους έχεις. Το λίπασμα πρέπει να εφαρμόζεται δύο φορές.

την άνοιξη Θα πρέπει να περιμένετε έως ότου οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πάνω από 60℉ (15,5℃).Με αυτόν τον τρόπο, τα φυτά θα είναι αρκετά ζεστά ώστε να αντέχουν στο λίπασμα καθώς μεγαλώνουν.

Μπορείτε να λιπάνετε περισσότερο τα επόμενα χρόνια το φθινόπωρο.Αυτό όμως θα πρέπει να γίνει πριν από τη βροχή, οπότε η βροχή θα βοηθήσει να ποτιστούν τα φυτά μετά τη λίπανση. Η βροχή θα αραιώσει το κομπόστ ώστε να μην επηρεάσει τα παχύφυτά σας.

Κατ ‘αρχήν Θα ξεκινήσετε τη λίπανση μόνο μία φορά την άνοιξη και μία το φθινόπωρο. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο λίπασμα. Οι αγρότες γονιμοποιούν τις καλλιέργειες κρέατος όλο το χρόνο για να διατηρούν τα φυτά καλά.

Πώς να γονιμοποιήσετε τα παχύφυτα

Τώρα μπορείτε να μάθετε πώς να γονιμοποιείτε παχύφυτα. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τα πάντα, από τη δημιουργία του σωστού περιβάλλοντος καλλιέργειας μέχρι τον καθορισμό του σωστού προγράμματος λίπανσης.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει λίπασμα για άλλα φυτά, βοηθάει εδώ, ωστόσο, η διαδικασία είναι ελαφρώς διαφορετική για τα παχύφυτα. Αλλά τα βήματα Είναι αρκετά εύκολο να το μάθεις και να το ακολουθήσεις.

Δείτε πώς να κάνετε λίπανση για να διατηρήσετε το χυμώδες σας όψη και υγιές.

αφήστε το φως του ήλιου να λάμψει

Το παχύφυτό σας πρέπει να λαμβάνει τουλάχιστον τέσσερις έως έξι ώρες ηλιακού φωτός κάθε μέρα. Το ηλιακό φως πρέπει να είναι έμμεσο για να μπορεί να διεισδύσει. Αλλά όχι πάρα πολύ. Ωστόσο, περισσότερο ηλιακό φως είναι καλύτερο από λιγότερο. Διατηρήστε λοιπόν το παχύφυτο σε μια καλά φωτισμένη τοποθεσία όλη την ημέρα.

Φροντίστε να εκθέσετε το παχύφυτό σας στον ήλιο μετά τη λίπανση.

Ένα από τα προβλήματα με τη λίπανση των παχύφυτων με ανεπαρκές φως είναι η μη φυσιολογική ανάπτυξη. Αφού γονιμοποιήσετε Το φυτό θα αρχίσει να αναπτύσσεται πιο γρήγορα. αλλά αναπτύσσεται προς μια κατεύθυνση προς το φως

δίνοντας ακόμη και μια μοναδική εμφάνιση Αλλά μπορεί να μην είναι το σχήμα ή η εμφάνιση που θέλετε. αν είναι έτσι Βεβαιωθείτε ότι το παχύφυτό σας έχει αρκετό φως ή μεγαλώνει λίγο πιο αργά. αν δεν έχετε πολύ ηλιακό φως σταματήστε να χρησιμοποιείτε λίπασμα

Ετοιμάστε το κομπόστ.

Όταν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τσάι κομπόστ Χρειάζεστε χρόνο για να προετοιμαστείτε. Όπως και άλλα τσάγια, θα πρέπει να βυθιστεί σε νερό πριν από τη χρήση. Πώς να φτιάξετε τσάι κομπόστ:

 1. Βγάλτε τα φακελάκια τσαγιού από τη συσκευασία. Αλλά αφήστε το τσάι στο σακουλάκι.
 2. Τοποθετήστε τα φακελάκια τσαγιού σε ένα μεγάλο κουβά (5 γαλόνια).
 3. Προσθέστε ένα έως πέντε γαλόνια νερού στον κάδο.
 4. κλείστε το επάνω κάλυμμα
 5. Αφήστε το νερό και τα φακελάκια τσαγιού για μερικές μέρες.
 6. Ελέγξτε το νερό και αφαιρέστε τα φακελάκια τσαγιού.

Για να απλοποιήσουμε το τελευταίο βήμα Τυλίξτε το κορδόνι γύρω από το φακελάκι τσαγιού στο επάνω μέρος του κάδου. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεστε πρόσβαση σε αυτό.

όταν χρησιμοποιείτε άλλους τύπους λιπασμάτων Δεν θα παράγεις τόσο πολύ. Φροντίστε όμως να έχετε ό,τι χρειάζεστε και να μοιράζεστε.Με αυτόν τον τρόπο, μην υπεργονιμοποιήσετε.

γεμίστε το ποτιστήρι

Αφού το κομπόστ είναι έτοιμο για χρήση Αφήνουμε στην άκρη και προσθέτουμε στο ποτιστήρι. https://www.bernardspharmacy.com Σκεφτείτε πόσα παχύφυτα και φυτά χρειάζεστε γενικά.Φυσικά, το νερό της βρύσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απευθείας αν αυτό είναι αρκετό.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε αρκετό νερό για να ολοκληρώσετε το πότισμα των φυτών σας. Ακόμα κι αν δεν γονιμοποιείτε τα παχύφυτά σας κάθε μέρα, θα συνεχίσουν να γονιμοποιούν. Μπορείτε όμως να συνδυάσετε αυτό το βήμα με το πότισμα άλλων φυτών. όλα σου

ποτίστε το παχύφυτό σας

Τώρα μπορείτε να περάσετε από κάθε παχύφυτό σας και να τα ποτίσετε. Προσπαθήστε να προσθέσετε αρκετό νερό για να διατηρήσετε το έδαφος υγρό. Αλλά μην αφήσετε τα φυτά να πνιγούν. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν χρησιμοποιείτε τσάι κομπόστ.

Ποτίστε το παχύφυτό σας μετά από κάθε εφαρμογή λιπάσματος για να αραιώσετε ελαφρά το λίπασμα και να βοηθήσετε το φυτό να αναπτυχθεί πιο γρήγορα.

Η προσθήκη νερού μόνο θα κάνει το κομπόστ λιγότερο σκληρό στα παχύφυτα. Σας δίνει επίσης μια δικαιολογία για να προσθέσετε λίγο νερό για να βοηθήσετε τα φυτά σας να αναπτυχθούν. Εάν έχετε άλλα φυτά εκτός από παχύφυτα Μπορείτε να το ποτίσετε με σκέτο νερό.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ακολουθήσετε το νερό και το κομπόστ σας. Εάν χρησιμοποιείτε κομπόστ Μπορείτε να ρίξετε νερό από τον κάδο και να τον γεμίσετε. όταν χρησιμοποιείτε κοκκώδη λιπάσματα ή λιπάσματα του εμπορίου Ακολουθήστε τις οδηγίες και χρησιμοποιήστε τη μισή ποσότητα για να μην «κάψετε» το παχύφυτο.

περίμενε μια στιγμή

Μετά το πότισμα και τη λίπανση Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ημέρα ή την εβδομάδα σας. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα λιπάνετε ξανά την επόμενη φορά που θα ποτίσετε ή θα περιμένετε περισσότερο.

Λιπαίνετε κάθε φορά που ποτίζετε. περιμένετε μέχρι την επόμενη σεζόν
ταχεία ανάπτυξη αργή ανάπτυξη
νεαρό φυτό δυνατό φυτό
εύκολο να θυμάστε Σημείωση για το κομπόστ.

Εξετάστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε προγράμματος γονιμοποίησης. Αν θέλετε ένα πολύ μεγάλο παχύφυτο Λιπαίνετε πιο συχνά.Ωστόσο, η αποθήκευση παχύφυτων σε μικρά βάζα ή γλάστρες μπορεί να είναι λίγο υπερβολική.

Τα παχύφυτα στο έδαφος ωφελούνται περισσότερο από το λίπασμα επειδή έχουν χώρο να αναπτυχθούν. Αλλά αν ζείτε σε ένα διαμέρισμα ή ένα μικρό σπίτι που δεν έχει πολύ χώρο, μην φοβάστε να περιμένετε.

Οφέλη από το μαρινάρισμα κρέατος

Όταν μάθετε πώς να φτιάχνετε χυμώδες κομπόστ Ίσως αναρωτιέστε γιατί να το κάνετε. καθώς και άλλα φυτά Τα παχύφυτα μπορούν να επωφεληθούν από τα θρεπτικά συστατικά του λιπάσματος.

Είτε έχετε μικρό είτε μεγάλο κήπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίπασμα για να διατηρήσετε το δέντρο σας σε καλή κατάσταση για ανάπτυξη. Το κατάλληλο κομπόστ θα κρατήσει το φυτό καλή εμφάνιση. Αυτό είναι υπέροχο εάν θέλετε ο κήπος σας να φαίνεται όμορφος.

σε κάθε περίπτωση εξετάστε τα κύρια οφέλη Μερικές πτυχές της κομποστοποίησης των παχύφυτων φυτών σας

προωθήσει την ανάπτυξη

Φυσικά, το πιο προφανές όφελος είναι Θα παρατηρήσετε ότι τα παχύφυτά σας μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Αν θέλετε ο κήπος σας να γεμίσει με κομπόστ, Η προσθήκη κομπόστ δεν είναι εύκολη υπόθεση. ακόμα κι αν τα κρατάς σε γλάστρες. Πρέπει να γεμίσετε τη γλάστρα με λίπασμα.

Το πιο προφανές όφελος της λίπανσης των παχύφυτων είναι ότι τα φυτά αρχίζουν να αναπτύσσονται πιο γρήγορα.

Όταν γονιμοποιήσεις περισσότερο Το φυτό θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να μεγαλώνει. Δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για να αποκτήσετε το μέγεθος που θέλετε.

Είτε θέλετε να κάνετε παγκόσμιο ρεκόρ είτε απλά να απολαύσετε τον χυμώδη κήπο. Μπορεί να θέλετε να κάνετε λίπανση κάθε φορά που ποτίζετε το φυτό. Ακόμη και αν προστεθεί κάθε μήνα, θα απέφερε μερικές φορές περισσότερα οφέλη από ένα χρόνο.

διατηρούμαι σε φόρμα

Η λίπανση μπορεί να βοηθήσει ή να χαλάσει τη φόρμα. Αλλά το κατάλληλο λίπασμα και το κατάλληλο περιβάλλον ανάπτυξης είναι τα καλύτερα για τα παχύφυτά σας. Ανεπαρκές λίπασμα μπορεί να κάνει τα παχύφυτα να αναπτυχθούν καλά. κάνοντάς το να φαίνεται ανθυγιεινό παρόλο που είναι δυνατό

Φυσικά, δεν θέλετε να υπεργονιμοποιήσετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν τα φυτά σας δεν λαμβάνουν αρκετό έμμεσο φως. Αρκεί όμως να έχουν τέσσερις ή περισσότερες ώρες ηλιακού φωτός την ημέρα. Μπορείτε να προσθέσετε λίπασμα για να διατηρήσετε τα παχύφυτά σας σε καλή κατάσταση καθώς μεγαλώνουν.

προστασία χρώματος

Καθώς το παχύφυτό σας μεγαλώνει Το λίπασμα θα τους δώσει ένα υγιές χρώμα. Αν και είναι ωραίο να βλέπεις μια αλλαγή στο χρώμα. Αλλά μπορεί να σας αρέσει ή όχι. Αν θέλετε όλα τα παχύφυτα να έχουν το ίδιο χρώμα Πρέπει να γονιμοποιήσεις

Τα θρεπτικά συστατικά θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα φυτά σας υγιή και να μην πεθάνουν εύκολα. μερικές φορές στα φυτά Ο αποχρωματισμός είναι σημάδι ότι το φυτό έχει κακή απόδοση. Ευτυχώς, μπορείτε να το αποτρέψετε νωρίς. Λιπαίνοντας τα παχύφυτα σας σε τακτά χρονικά διαστήματα,

Κίνδυνοι κομποστοποίησης παχύφυτων

Αν και η χυμώδης κομποστοποίηση έχει πολλά οφέλη, Αλλά αυτό δεν έρχεται χωρίς κινδύνους. Εάν είστε πολύ ικανοποιημένοι με την εμφάνιση του παχύφυτό σας, Μπορεί να μην θέλετε να γονιμοποιήσετε και να ρισκάρετε αποχρωματισμό ή μέγεθος.

Ευτυχώς, μπορείτε να φτιάξετε κάποιο χυμώδες λίπασμα. όχι κάτι άλλο Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε αν σας αρέσουν τα αποτελέσματα. Και αξίζει τον κόπο να ρισκάρεις τον υπόλοιπο κήπο σου;

Επίσης, η χρήση πολλών λιπασμάτων είναι επικίνδυνη. Μην φοβάστε λοιπόν να ξεκινήσετε αργά αν θέλετε να αποφύγετε τα παρακάτω.

υπερτροφία

Το κομπόστ θα κάνει τα παχύφυτά σας να μεγαλώσουν. Αυτό μπορεί να είναι αυτό που θέλετε, αλλά μπορεί να μην είναι εάν αρχίσετε να κάνετε λίπανση χωρίς στρατηγική. Το φυτό μπορεί να ξεπεράσει τη γλάστρα του ή να πιάσει πολύ χώμα.

όπως ήδη αναφέρθηκε Όταν υπεργονιμοποιείτε τα φυτά σας Μπορούν να αναπτυχθούν σε παράξενα σχήματα. Αν δεν υπάρχει αρκετό φως Τείνουν να αναπτύσσονται προς το φως.Φυσικά, μπορεί να σας δώσει ένα ωραίο σχέδιο. Αλλά μπορεί να φαίνεται περίεργο.

Σκεφτείτε πόσο γρήγορα θέλετε να μεγαλώσει το παχύφυτό σας. Θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται εάν γονιμοποιήσετε μερικές φορές το χρόνο.

νεαρό φυτό

Τρυφερά και ζωηρά φυτά από άποψη φυτωρίου εξαρτώνται από τις προσωπικές προτιμήσεις. Για το λόγο αυτό, μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα ή ένα μειονέκτημα ανάλογα με το τι θέλετε. Αν δεν σας αρέσουν τα εύθραυστα φυτά Θα πρέπει να αποφεύγετε τη λίπανση πολύ συχνά.

Τα δυνατά φυτά είναι πιο δυνατά και πιο ανθεκτικά. Αν θέλετε να κρατήσετε παχύφυτα έξω, Ίσως χρειαστεί να το κρατήσετε στη σκληρή πλευρά. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν το παχύφυτό σας είναι στον κήπο και όχι σε γλάστρα.

Αλλά αν δεν σας νοιάζει πολύ, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο λίπασμα όπως θέλετε. Σκεφτείτε πώς θέλετε να μεγαλώσουν τα φυτά σας για να αποφασίσετε αν αξίζει τον κίνδυνο.

Πώς να επιλέξετε το σωστό λίπασμα;

Επιλέγοντας το σωστό λίπασμα για τα παχύφυτά σας, Σκεφτείτε τι είναι και πού είναι Το κοκκώδες λίπασμα, για παράδειγμα, είναι συχνά μια καλύτερη επιλογή για τον κήπο. όταν χρησιμοποιείτε κοκκώδη λιπάσματα Φροντίστε να απλώσετε ελαφρά το λίπασμα σε όλο τον κήπο και μετά να ποτίσετε τα φυτά.

Αν το παχύφυτό σας είναι σε γλάστρα Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τσάι που έχει υποστεί ζύμωση ή άλλο υγρό. Κρατήστε το λίπασμα στη μισή ποσότητα της κανονικής για να μην το παρακάνετε. Αν το δέντρο δεν μεγαλώσει αρκετά γρήγορα Μπορείτε να τα προσθέτετε κάθε φορά.

Είναι σημαντικό το χώμα σας;

Το χώμα σας θα επηρεάσει το πόσο καλά γονιμοποιείτε τα παχύφυτά σας. Εάν το χώμα σας έχει ήδη πολλά θρεπτικά συστατικά. Δεν χρειάζεται να γονιμοποιείτε τα φυτά σας τόσο συχνά. όταν γονιμοποιείτε Θα χρησιμοποιήσεις λιγότερο λίπασμα.

Από την άλλη, εάν το έδαφος είναι πολύ κανονικό και δεν περιέχει θρεπτικά συστατικά. Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε περισσότερο λίπασμα. Ή ίσως θέλετε να αυξήσετε τη συχνότητα χρήσης κάτι. Με αυτόν τον τρόπο, το παχύφυτό σας έχει πολλά θρεπτικά συστατικά για να αναπτυχθεί.

Πάντα να λαμβάνετε υπόψη τον τύπο του χυμώδους εδάφους σας πριν τη λίπανση.

Τι είναι τα κοινά παχύφυτα;

Πριν ξεκινήσετε τη λίπανση των παχύφυτων φυτών σας, ποτίστε τα. Βεβαιωθείτε ότι τα εν λόγω φυτά ανήκουν σε αυτήν την ποικιλία. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρησιμοποιήσετε το λάθος προϊόν. Εδώ είναι μερικά κοινά είδη παχύφυτων που πρέπει να γνωρίζετε.

 • ΑΙΩΝ
 • αγαύη
 • κάκτος
 • Εχεβέρια
 • Καλάντσο
 • Οπάντια
 • Ζενέσιο

Μπορείτε να βρείτε πολλά άλλα παχύφυτα, οπότε αυτή η λίστα δεν είναι καθόλου εξαντλητική. Φροντίστε να μάθετε πώς να γονιμοποιείτε παχύφυτα όταν παίρνετε οποιοδήποτε είδος φυτού.

τελικές σκέψεις

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να κάνετε κομποστοποίηση παχύφυτων. Είτε σκοπεύετε να το κάνετε μία φορά το χρόνο είτε μία φορά το μήνα. Επιλέξτε το σωστό είδος κομπόστ, προετοιμάστε το καλά και προσθέστε το στην κηπουρική σας ρουτίνα. Στη συνέχεια θα δείτε την ανάπτυξη που θέλετε από το παχύφυτό σας.

Τελευταία ενημέρωση στις 2023-06-04 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *