Ποια θερμοκρασία είναι πολύ κρύα για παχύφυτα;

What Temperature Is Too Cold For Succulents?

Τα παχύφυτα δεν πρέπει να διατηρούνται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Τα πιο δροσερά περιβάλλοντα δεν μπορούν να διατηρήσουν τα παχύφυτα. Και αν παρατηρήσετε ότι η θερμοκρασία έξω έχει πέσει Ενεργήστε γρήγορα για να αποτρέψετε το πάγωμα του παχύφυτου.

Τα παχύφυτα είναι απίθανο να επιβιώσουν σε θερμοκρασίες κάτω των 40 βαθμών Φαρενάιτ. Σε θερμοκρασίες μεταξύ 30 και 40 βαθμών, το παχύφυτο μπορεί να παγώσει μέχρι θανάτου.

Τα παχύφυτα πρέπει να μεταφέρονται σε εσωτερικούς χώρους όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από τους 40 βαθμούς Φαρενάιτ. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να φροντίζετε το παχύφυτό σας όταν πέφτουν οι θερμοκρασίες. Γιατί οι 40 βαθμοί είναι το σημείο όπου τα παχύφυτα δεν μπορούν να επιστρέψουν; Και ποιες άλλες θερμοκρασίες προκαλούν προβλήματα σε αυτά τα φυτά;

Γιατί οι 40 βαθμοί Φαρενάιτ είναι πολύ κρύοι για παχύφυτα;

Οι θερμοκρασίες μεταξύ 30 και 40 βαθμών Φαρενάιτ ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για τα παχύφυτα. Σαράντα βαθμοί Φαρενάιτ αποτελούν απειλή για τα παχύφυτα επειδή σε αυτή τη θερμοκρασία θα αρχίσουν να αλλάζουν χρώμα. Και καθώς πλησιάζουν στο σημείο πήξης, αρχίζουν να παγώνουν και να σαπίζουν. Ένα απαλό παχύφυτο που δεν αντέχει τον παγετό. Και παγετός θα εμφανιστεί στα φύλλα και σε άλλα μέρη. των φυτών στους 40 βαθμούς Φαρενάιτ.

Οι θερμοκρασίες μεταξύ 30 και 40 βαθμών Φαρενάιτ είναι οι πιο επικίνδυνες για τα παχύφυτα.

Κίνδυνος σε θερμοκρασίες μεταξύ 30 και 40 βαθμών Φαρενάιτ.

Τα παχύφυτα κινδυνεύουν να παγώσουν κάτω από 40 βαθμούς Φαρενάιτ. Το παχύφυτό σας θα αρχίσει να αλλάζει χρώμα όταν η θερμοκρασία φτάσει τους 40 βαθμούς Φαρενάιτ ή χαμηλότερη. σε αυτό το σημείο Εάν δεν μεταφέρετε το φυτό σε πιο ζεστή τοποθεσία. Το δέντρο θα παγώσει και θα πεθάνει.

Εάν το παχύφυτό σας εκτίθεται σε θερμοκρασίες πάνω από 40 βαθμούς Φαρενάιτ Το φυτό θα αρχίσει να σκληραίνει. Λίγη ώρα από το παχύφυτό σας στους 40 βαθμούς Φαρενάιτ μέχρι να σκληρύνει. Τα παχύφυτα, ειδικά τα τρυφερά παχύφυτα, πρέπει να φέρονται στο σπίτι πριν οι θερμοκρασίες φτάσουν τους 40 βαθμούς Φαρενάιτ.

Εκτός εάν το παχύφυτο μεταφερθεί σε περιβάλλον 40 μοιρών, θα παρατηρήσετε κάποιες σημαντικές αλλαγές χρώματος στα παχύφυτά σας καθώς αρχίζουν να παγώνουν. Τα χρώματα θα γίνουν πιο έντονα και ζωντανά μέχρι να σχηματιστεί παγετός στα φύλλα και σε άλλα μέρη του φυτού. Όσο περισσότερος πάγος θα κολλήσει στα φύλλα και το χώμα. Τα φυτά θα αρχίσουν να παρουσιάζουν σημάδια σήψης και θα γίνουν μαύρα ή καφέ πριν πεθάνουν.

Θερμοκρασίες κάτω από 32 βαθμούς Φαρενάιτ

Το σημείο πήξης των παχύφυτων είναι περίπου 32 βαθμοί Φαρενάιτ. Τα παχύφυτα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε αυτές τις θερμοκρασίες και αρχίζουν να παγώνουν και να πεθαίνουν. Τα παχύφυτα εξωτερικού χώρου που αποθηκεύονται σε γλάστρες ή δοχεία πρέπει να μετακινούνται κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να διατηρηθούν στη ζωή.

Εάν αρχίσετε να βλέπετε μικροσκοπικούς κρυστάλλους πάγου να εμφανίζονται στα φύλλα, θα πρέπει να τους φέρετε αμέσως σε ένα πιο ζεστό περιβάλλον. όταν σχηματίζονται κρύσταλλοι πάγου στα φύλλα των φυτών Εάν δεν φέρετε το φυτό μέσα, θα είναι δύσκολο να ανακάμψει σε ένα ζεστό περιβάλλον. Τα περισσότερα παχύφυτα δεν είναι ανθεκτικά στον παγετό. και αν αγγίξει Τελικά θα μαραθούν και θα πεθάνουν. Φέρτε παχύφυτα ανθεκτικά στον παγετό σε εσωτερικούς χώρους τη νύχτα για να αποφύγετε να τα σκοτώσετε.

Η ζουμερή αλλαγή σας σε ακραίες θερμοκρασίες.

Ο αποχρωματισμός είναι η πιο αισθητή αλλαγή στα παχύφυτα που εκτίθενται σε υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες. Η σάρκα αρχίζει να σκουραίνει όταν η θερμοκρασία φτάσει τους 40 βαθμούς Φαρενάιτ. και αρχίζουν να χλωμαίνουν και να μαραίνονται καθώς πλησιάζει στο σημείο πήξης των 32 βαθμών Φαρενάιτ.

Ένας άλλος αποχρωματισμός των παχύφυτων είναι οι καφέ ή μαύρες περιοχές που εμφανίζονται στα φύλλα ή σε άλλα μέρη του φυτού.Το ακραίο κρύο προκαλεί έκρηξη των φυτικών κυττάρων. σαπίλα Εάν φύλλα ή άλλα μέρη Το χρώμα του παχύφυτου σας αρχίζει να γίνεται σκούρο καφέ ή μαύρο. Μπορείτε να τα αφήσετε σε θερμοκρασίες που είναι πολύ κρύες για να είναι υγιές το παχύφυτο.

Εισαι χοντρος? μπορώ Ζείτε σε μέρος με υψηλές θερμοκρασίες;

Τα ανθεκτικά παχύφυτα είναι παχύφυτα ανθεκτικά στον παγετό. Αυτό το ανθεκτικό παχύφυτο είναι κατάλληλο για εξωτερική φύτευση όλο το χρόνο. Ακόμη και σε θερμοκρασίες κάτω από το πάγωμα, το Sedum και το Prometheum είναι δύο παχύφυτα που μπορούν να επιβιώσουν σε ακραίες θερμοκρασίες και κρύο.

Αυτό το ανθεκτικό παχύφυτο μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες έως -20 βαθμούς Φαρενάιτ και ανέχεται σοβαρή ξηρασία. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό το είδος παχύφυτου είναι πολύ χαμηλής συντήρησης και μπορεί να επιβιώσει σε ψυχρότερες θερμοκρασίες. Έτσι είναι πολύ πολύχρωμα και φωτεινά.

Ποια είναι η σωστή θερμοκρασία για ένα παχύφυτο;

Είναι σημαντικό να διατηρείτε το παχύφυτό σας στη σωστή θερμοκρασία ανά πάσα στιγμή. Η βέλτιστη θερμοκρασία για ένα παχύφυτο είναι 60-80 βαθμοί Φαρενάιτ. Αυτές οι θερμοκρασίες, μαζί με το σχετικά ξηρό χώμα, θα βοηθήσουν το παχύφυτο να αναπτυχθεί και θα το αποτρέψει από το να παγώσει ή να καεί.

για να δυναμώσουν τα παχύφυτα Θα πρέπει να φυτευτεί σε ένα εύρος θερμοκρασίας από 60 έως 80 βαθμούς Φαρενάιτ.

Το USDA δημιούργησε ένα μετρητή που ονομάζεται Χάρτης σκληρότητας φυτών που χωρίζει τη Βόρεια Αμερική σε 13 ζώνες. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του USDA για να προσδιορίσετε τις ζώνες ανθεκτικότητας στην περιοχή σας. και τα καλύτερα είδη παχύφυτων για καλλιέργεια στην περιοχή σας. Ο χάρτης ζώνης ανθεκτικότητας θα σας πει αν θα επιλέξετε σκληρά ή μαλακά παχύφυτα. Και επιλέξτε αν θα τα φέρετε σε εσωτερικούς χώρους ή αν αντέχουν τις συνθήκες όλο το χρόνο.

Πώς να διατηρήσετε το κρέας στη σωστή θερμοκρασία

Εάν φυτέψετε παχύφυτα σε εξωτερικό χώρο Μπορείτε να τα φυτέψετε περίπου ένα μήνα πριν τον πρώτο χειμωνιάτικο παγετό στην περιοχή σας.Τα παχύφυτα μπορούν επίσης να φυτευτούν σε γλάστρες και να διατηρηθούν μέσα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αν το παχύφυτό σας είναι σε γλάστρα Φέρτε το παχύφυτο στη σκιά το βράδυ. Συμπεριλαμβανομένων πριν από τον πρώτο παγετό του χειμώνα. και κατά τους πιο δροσερούς μήνες

Φροντίστε πάντα το παχύφυτό σας να λαμβάνει αρκετό ηλιακό φως.

Εάν η μεταφύτευση δεν είναι επιλογή Σκεφτείτε να καλύψετε τα παχύφυτα σε εξωτερικούς χώρους πριν βρέξει.Τα παχύφυτα πρέπει να διατηρούν το χώμα στεγνό. Κρατήστε τα παχύφυτα εσωτερικού χώρου μακριά από τα περβάζια των παραθύρων για να αποφύγετε τον παγετό. Φροντίστε όμως να λαμβάνουν φυσικό ηλιακό φως ή φυτικό φως.

Τα υφάσματα Frost είναι ειδικά κατασκευασμένα για να προστατεύουν τα φυτά εξωτερικού χώρου από δύσκολες συνθήκες. Τα υφάσματα παγετού, όπως το Sunbro Plant Protector, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προστασία των φυτών από τη βροχή ή το χιόνι τοποθετώντας βαριά αντικείμενα στις γωνίες κατά τη διάρκεια της βροχής ή του χιονιού.

Η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή για το παχύφυτο.

Θερμοκρασίες άνω των 90 βαθμών Φαρενάιτ μπορεί να θέτουν τον ίδιο κίνδυνο για τα παχύφυτα με τις θερμοκρασίες παγώματος. Προστατέψτε το παχύφυτό σας μετακινώντας το σε μια σκιερή περιοχή. ή αν σε κατσαρόλα Μείνετε στη σκιά όσο περισσότερο μπορείτε. πολύ υψηλή θερμοκρασία ειδικά πάνω από 90 βαθμούς Φαρενάιτ. Είναι επιβλαβές για τα περισσότερα παχύφυτα.

Θερμοκρασίες πάνω από 90 βαθμούς Φαρενάιτ μπορεί να βλάψουν τα παχύφυτα.

παρόμοια με την επίδραση της ψυχρής θερμοκρασίας σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες Το χρώμα του παχύφυτό σας θα αρχίσει να σκουραίνει μέχρι να φτάσει τους 90 βαθμούς Φαρενάιτ. όταν το φυτό αρχίζει να καίγεται γίνεται καφέ ή μαύρο Εάν το παχύφυτό σας εκτίθεται σε ισχυρό ηλιακό φως ή υψηλές θερμοκρασίες Οι ρίζες και τα φύλλα του φυτού θα φαίνονται στεγνά ή «καμένα από τον ήλιο».

συμπέρασμα

Τα παχύφυτα δεν μπορούν να διατηρηθούν σε χαμηλές θερμοκρασίες. σε θερμοκρασίες κάτω των 40 βαθμών Φαρενάιτ Τα παχύφυτα θα αρχίσουν να αλλάζουν. Συμπεριλαμβανομένης της έντονης αλλαγής χρώματος, αλλά στους 32 βαθμούς Φαρενάιτ. Θα παγώσουν και θα πεθάνουν. επίσης σε θερμοκρασίες άνω των 90 βαθμών Φαρενάιτ Τα παχύφυτα κινδυνεύουν να καούν από ακραίες θερμοκρασίες ή το φως του ήλιου. Για να προστατέψετε τα παχύφυτά σας Αποθηκεύστε τα σε εσωτερικούς χώρους ή σε χώρο ελεγχόμενης θερμοκρασίας για να αποφύγετε το πάγωμα ή το κάψιμο.

Τελευταία ενημέρωση στις 2023-06-04 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *