Πού να αγοράσετε ένα φυτό φύλλων συκιάς στο διαδίκτυο (Επαληθευμένοι παραγωγοί)

หาซื้อต้นมะเดื่อใบซอออนไลน์ได้ที่ไหน

Έχουμε πολλούς ανθρώπους που μας ρωτούν πού μπορούν να αγοράσουν φύλλες συκιές στο διαδίκτυο. Όμως ανησυχούν για την ποιότητα των δέντρων και για το πώς επιβιώνουν στη ναυτιλία. Υπάρχουν πολλές ιστορίες τρόμου στο διαδίκτυο σχετικά με φυτά που πεθαίνουν κατά την άφιξη και πωλητές που εξαφανίζονται μέσα στη νύχτα. Στο Fiddle Leaf Fig Plant Resource συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους καλλιεργητές για να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο πωλητών φύλλων βιολιού. αξιόπιστη στο διαδίκτυο Εδώ είναι τα αγαπημένα μας μέρη για να αγοράσουμε διαδικτυακά σύκα από φύλλα βιολιού.

πού να αγοράσετε φύλλο βιολί συκιά online

Fiddle Leaf Fig Plant Resource Verified Partner, HousePlantShop.com

Συνεργαστήκαμε με έναν μεγάλο καλλιεργητή που πουλάει κορυφαίας ποιότητας, καλά καλλιεργημένες συκιές από φύλλα βιολιού ταχυδρομικά σε όλες τις χαμηλότερες 48 πολιτείες. Τα μοντέλα τους χωράνε σε βαρέλια ύψους 25 έως 28 ιντσών και διαμέτρου 12 ιντσών. Σε σύγκριση με άλλα φυτά που έχω αγοράσει, έχουν ισχυρότερους μίσχους.

Αυτό το φυτό είναι ένα ψηλό, λεπτό φυτό, σε σχήμα δέντρου. όταν έχεις καλύτερη υγεία Άρχισαν να μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Τα φυτά που παρήγγειλα από αυτόν τον καλλιεργητή δεν υπέστησαν κανένα σοκ ή πτώση φύλλων όταν έφτασαν. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο σχετικά με την εμπειρία και αγοράστε τον παρακάτω εξοπλισμό για να δημιουργήσετε την όμορφη οθόνη με τα σύκα σας! Αγοράστε το τώρα online για 22,99 $.

Fiddle Leaf Fig Αποσυσκευασία και μεταφόρτωση βίντεο

πώς να αγοράσει

σε αυτό το σχέδιο Θα χρειαστείτε μια κεραμική γλάστρα 12″, σακούλα χώματος και γλάστρα. Κάντε κλικ παρακάτω για να παραγγείλετε τη δική σας σήμερα!

  1. Παραγγείλετε το εργοστάσιό σας online τώρα: Μην ξεχάσετε να παρακολουθείτε την αποστολή σας. ώστε να μπορείτε να το ξεκλειδώσετε όταν φτάσετε.
  2. Όμορφη κεραμική Hana Planter 12 ιντσών στο HomeDepot.com: Μπορείτε να το αγοράσετε αυτοπροσώπως στα περισσότερα καταστήματα Home Depot.
  3. Premium Fig Potting Soil: Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα γλάστρας που στραγγίζει καλά για να γεμίσετε τα δοχεία σας.
  4. Αυτοκόλλητο μαξιλαράκι από τσόχα: Τοποθετήστε το στον πάτο της κατσαρόλας για να προστατέψετε την επιφάνειά σας.
  5. Φυτική τροφή Σύκου: Περιμένετε ένα μήνα για να αρχίσετε να τρώτε τα φρέσκα σύκα σας.

Η συνολική αξία του φυτού, της γλάστρας, της φυτικής τροφής και του εδάφους είναι περίπου $125.

Η Costa Farms είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός σύκων στη χώρα και έχει μεγάλη εμπειρία στην αποστολή ταχυδρομικών καλλιεργειών. Αν και δεν έχω αγοράσει απευθείας τα φυτά τους, οι ιδιοκτήτες του Fiddle Leaf Fig Plant Resource προσφέρουν στους πελάτες τους 100% εγγύηση ικανοποίησης.

πού να αγοράσετε φύλλο βιολιού online2

Η τιμή τους και το κόστος αποστολής είναι τα χαμηλότερα. Λοιπόν, αν ψάχνετε για περισσότερο από ένα fiddleleaf; Αυτό είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Οι συκιές τους με φύλλα βιολιού έχουν ύψος περίπου 18 έως 24 ίντσες και κυκλοφορούν σε γλάστρες 8,75 ιντσών, έτοιμες για μεταφύτευση σε γλάστρες 10 ή 12 ιντσών. Αλάσκα, Αριζόνα, Καλιφόρνια, Γκουάμ ή Χαβάη.

πώς να αγοράσει

  1. Αγοράστε το εργοστάσιό σας στην Costa Farms τώρα στο Amazon: παρακολουθήστε τα πακέτα σας και ανοίξτε τα αμέσως.
  2. Αγοράστε αυτό το λευκό και ξύλινο φυτό: θα ταιριάζει με το μείγμα φυτών σε γλάστρα.
  3. Premium Fig Potting Soil: Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα γλάστρας που στραγγίζει καλά για να γεμίσετε τα δοχεία σας.
  4. Φυτικό Φύλλο Σύκου Φυτό: Ταΐστε τα φυτά σας μία φορά την εβδομάδα όταν τα ποτίζετε.

συνολική τιμή του δέντρου Γλάστρες και βάσεις, φυτικές τροφές και χώμα για λιγότερο από $100.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το καλύτερο λίπασμα για τη νέα σας συκιά, κάντε κλικ εδώ.

Πάντα αναζητούμε περισσότερους συνεργάτες. ειδικά για μεγάλα εργοστάσια Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν και ελέγξτε ξανά. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο σήμερα για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τους επαληθευμένους συνεργάτες μας!

Άλλα απαραίτητα για τις εικόνες του βιολιού σας:

Μάθε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *