Πού να τοποθετήσετε τα παχύφυτά σας για να εξασφαλίσετε καλό Feng Shui

How To Easily Propagate Succulent Pups?

Τα παχύφυτα είναι πυκνά, σαρκώδη φυτά σχεδιασμένα να διατηρούν την υγρασία. Ένα παράδειγμα παχύφυτου είναι ένας κάκτος, ο οποίος έχει σαρκώδες μίσχο και μεγάλα, σαρκώδη πτερύγια για αποθήκευση νερού. Μερικοί άνθρωποι τοποθετούν παχύφυτα στα σπίτια τους για να παρέχουν ανακούφιση και ισορροπία φενγκ σούι.

Τα παχύφυτα είναι καλύτερα όταν τοποθετούνται για να ενισχύσουν τη συνολική ομορφιά ενός δωματίου. Όχι όμως μπροστά και στο κέντρο. Είναι ένας συμπληρωματικός μηχανισμός που βελτιώνει τη συνολική διάθεση. Ένα μέρος σαν την πίσω γωνία του σαλονιού είναι τέλειο για παχύφυτα.

Η σωστή τοποθέτηση των παχύφυτων σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι είναι δύσκολη. Αλλά δεν είναι αδύνατο. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποια παχύφυτα λειτουργούν καλύτερα για να εξασφαλίσουν καλό φενγκ σούι και πού να τα τοποθετήσετε στο σπίτι σας για μέγιστο αποτέλεσμα.

Πού να τοποθετήσετε τα παχύφυτά σας για να βελτιώσετε το Φενγκ Σούι

Η τοποθέτηση παχύφυτων είναι πολύ σημαντική για καλό φενγκ σούι και μέγιστη απόδοση. αντί να βρίσκεται μπροστά και στο κέντρο όλων των αντικειμένων στην άμεση περιοχή. Αυτά τα αντικείμενα θα πρέπει να αυξάνουν διακριτικά τη συνολική ενέργεια του δωματίου. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το δωμάτιο όπου θα τοποθετήσετε το παχύφυτο.

Το φενγκ σούι κάθε δωματίου του σπιτιού είναι διαφορετικό Για παράδειγμα, η κρεβατοκάμαρα είναι ένας χώρος οικειότητας. Δεν θέλετε έναν αιχμηρό κάκτο στο κομοδίνο σας. Γιατί μπορεί να αντλήσει αρνητική ενέργεια και να καταστρέψει τη διάθεση. επίσης Η κουζίνα είναι ένα ισορροπημένο μέρος για δημιουργικότητα και αγάπη. Το λάθος παχύφυτο μπορεί να αλλάξει το φενγκ σούι σας με αρνητικό τρόπο.

Η χυμώδης περιοχή σας είναι απαραίτητη για το καλό φενγκ σούι.

Οι μίνι κάκτοι σε γλάστρα είναι δημοφιλείς επιλογές για παχύφυτα εσωτερικού χώρου, ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν τα τοποθετείτε στο σπίτι σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αιχμηρές βελόνες μπορούν να στείλουν αρνητική ενέργεια στο περιβάλλον δωμάτιο και να διαταράξουν την ισορροπία του φενγκ σούι. Τα μικρά φυτά κάκτων σε γλάστρες λειτουργούν καλά με πράγματα όπως ένα βοηθητικό τραπέζι στο σαλόνι.

Συνολικά, το καλύτερο μέρος για να μείνετε χυμώδεις είναι ένα μέρος στο σπίτι σας γνωστό για τη φήμη και τη φήμη του. Είναι ένα δωμάτιο όπου δείχνετε την προσωπικότητά σας στον κόσμο. Η φήμη και η φήμη σας μπορεί να είναι το σαλόνι σας ή η κουζίνα σας. Αλλά εκεί πρέπει να τοποθετηθούν τα παχύφυτα για να διασφαλιστεί το σωστό φενγκ σούι.

Τα καλύτερα παχύφυτα για μια καλή εγγύηση φενγκ σούι;

Όταν σκέφτεστε ποιο είδος παχύφυτου να φέρετε στο σπίτι. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε πόσο χρόνο και φροντίδα θέλετε να επενδύσετε. Η εξισορρόπηση του φενγκ σούι σας μπορεί να αυξήσει την ακαταστασία εάν δεν είστε έτοιμοι να το φροντίσετε.

Εάν ο εξωραϊσμός δεν είναι για εσάς, εδώ είναι 3 απλά φυτά φενγκ σούι. για να μείνω ζωντανός:

Το φυτό φιδιού είναι ένα πολύ εύκολο φυτό στη φροντίδα. Χρειάζεται μόνο μια μικρή ποσότητα νερού. υψηλή ευελιξία και όσον αφορά το φενγκ σούι Το φυτό φιδιού παρέχει προστατευτική ενέργεια. Θα πρέπει να τοποθετηθεί κοντά στην είσοδο του σπιτιού για ασφάλεια.

Όπως τα φυτά φιδιού, τα φυτά νεφρίτη συνδέονται με τη φιλία, τα χρήματα, την υγεία και τη φήμη, είναι εύκολο να τα φροντίσετε, απαιτούν λίγο νερό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε στο σπίτι. Επειδή η υγιής ενέργειά του ωφελεί κάθε δωμάτιο, σημειώστε: τα φυτά νεφρίτη αποδίδουν καλύτερα σε έντονο φως.

Το φυτό νεφρίτη ανθίζει και εκτίθεται στο ηλιακό φως.
Το φυτό νεφρίτη εξασφαλίζει καλό φενγκ σούι για χαμηλή συντήρηση.

Το τυχερό μπαμπού είναι σύμβολο καλής τύχης. Και συχνά τοποθετείται στον πλούτο του κτιρίου, όπως το γραφείο μισθοδοσίας. Αναπτύσσεται σε νερό με μικρή ποσότητα χαλικιού αναμεμειγμένη για μέταλλα.Το Lucky Bamboo αποδίδει καλύτερα σε μέτριο φως. Το χαμηλό φως θα κάνει τα φύλλα αδύναμα και το πολύ φως θα κάψει τα φύλλα.

Ποια παχύφυτα είναι καλύτερα για μένα;

Το Φενγκ Σούι υπερβαίνει την παροχή φυτών που παρέχουν τη σωστή ενέργεια. Θέλετε φυτά που ταιριάζουν στη γεωγραφική σας περιοχή. Η φύτευση μπαμπού στη μέση της ερήμου σπαταλά νερό και καταλαμβάνει χώρο. Επειδή είναι πιο κατάλληλο για υγρές περιοχές όπως το Σιάτλ.

Εκτός από μπαμπού Τα παχύφυτα είναι καλύτερα σε χαμηλές βροχοπτώσεις και υψηλές θερμοκρασίες. Ο κάκτος μπορεί να ζήσει ιδιαίτερα καλά στην έρημο. Και χρησιμοποιήστε πολύ λίγο νερό.Επίσης, οι κάκτοι μένουν σε εξωτερικούς χώρους σε περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες και χαμηλές βροχοπτώσεις. και μην ενοχλείτε το Φενγκ Σούι

ποικιλία απόψεων
Το καλό φενγκ σούι μπορεί να επιτευχθεί επιλέγοντας παχύφυτα που έχουν την κατάλληλη ενέργεια για εσάς.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να έχετε μόνο ένα είδος παχύφυτου. Μπορείτε να τοποθετήσετε διαφορετικά παχύφυτα σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού σας, ανάλογα με την ενέργεια που θέλετε να εκπέμψετε. Η φύτευση ενός φυτού φιδιού στην μπροστινή πόρτα σας μπορεί να αναδείξει κάποια αμυντική δύναμη, όπως έναν κάκτο.

Το να έχετε ένα φυτό νεφρίτη σε οποιοδήποτε δωμάτιο εξυπηρετεί δύο σκοπούς: φέρνει σε εσάς και τους καλεσμένους σας καλή διάθεση και εκπέμπει υγιή ενέργεια, όπως το Lucky Bamboo, αλλά φροντίστε να το τοποθετήσετε σε μια περιοχή με μέτριο φυσικό φως.

Πού να τοποθετήσετε παχύφυτα σε εξωτερικούς χώρους για καλό Feng Shui

Η καλή διαχείριση του φενγκ σούι δεν είναι μόνο για το σπίτι σας. Εάν το επιλέξετε, μπορεί να επεκταθεί στο αίθριο σας και σε όλα τα υπάρχοντά σας. Για να το κάνετε αυτό απαιτεί λίγη περισσότερη γνώση της κηπουρικής και του κλίματος στην περιοχή σας. αλλά μπορεί να γίνει

Κάκτος σε γλάστρα.
Μπορείτε να επιτύχετε καλό φενγκ σούι τοποθετώντας σωστά τα παχύφυτα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Αν και τα περισσότερα παχύφυτα ευδοκιμούν σε ζεστά, ξηρά κλίματα, τα περισσότερα παχύφυτα ευδοκιμούν. Αλλά να έχετε κατά νου ότι ακόμη και τα πιο ανθεκτικά φυτά μπορεί να επηρεαστούν από 2 πόδια χιονιού αν ζείτε σε μια χιονισμένη περιοχή με κρύους χειμώνες. Ετοιμαστείτε να επαναλάβετε το υπαίθριο παχύφυτο κάθε άνοιξη.Ωστόσο, όποτε είναι δυνατόν, θα πρέπει να επεκτείνετε το φενγκ σούι έξω.

ακολουθήστε το ενεργειακό διάγραμμα

Το Φενγκ Σούι είναι η επιστήμη για την επίτευξη ισορροπίας στη ζωή. Εάν μπορεί να επιτευχθεί αρμονία στο σπίτι, στο γραφείο ή στον χώρο της επιλογής σας. Πιστεύεται ότι φέρνει ειρήνη, πλούτο και αρμονία

Αν ασχολείστε σοβαρά με το φενγκ σούι και τα παχύφυτά σας. Ο Κήπος Φενγκ Σούι αποτελείται από 9 ζώνες. Ο Κήπος Φενγκ Σούι αντιπροσωπεύει τα πέντε κύρια στοιχεία: Νερό, Ξύλο, Φωτιά, Γη και Μέταλλο. Τα 9 μάντρα είναι Πλούτος, Τιμή/Φήμη, Αγάπη, Υγεία/Οικογένεια, Κέντρο, Δημιουργικότητα/Παιδιά . Σοφία/Αυτοβελτίωση, Καριέρα, Βοηθός & Ταξίδια

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κήπο που να φιλοξενεί κάθε μία από αυτές τις ζώνες. Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος της ιδιοκτησίας σας. Μπορείτε να το αντισταθμίσετε κρεμώντας φυτά και συλλέγοντας μικρά δείγματα παχύφυτων. σε γλάστρες τριγύρω το διαμέρισμά σας

Φυτά αέρα που κρέμονται σε γυάλινα δοχεία
Αν δεν έχεις χώρο Μπορείτε να αντισταθμίσετε κρεμώντας φυτά..

Επιπλέον, διαφορετικές ζώνες μπορούν να συνδεθούν εν ριπή οφθαλμού Πλούτος, φήμη / φήμη. και τις εργασιακές ευθύνες που ανήκουν η μία στην άλλη Και μπορεί να έρθουν μαζί στο γραφείο ή στο χώρο εργασίας σας. Αγάπη, Υγεία/Οικογένεια και Δημιουργικότητα/Παιδιά. Θα λειτουργήσει καλά στο σαλόνι, τον κήπο ή το υπόγειό σας.

συμπέρασμα

Το Φενγκ Σούι είναι ένα ενδιαφέρον θέμα και μπορείτε να το μελετήσετε για πολύ καιρό. Είναι σημαντικό να βρείτε ισορροπία και αρμονία στο σπίτι σας. Και τα σωστά παχύφυτα μπορούν εύκολα να βοηθήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Για τα παχύφυτα, το φενγκ σούι πηγαίνει σε αυτό. Πρέπει να έχετε φυτά στο σωστό δωμάτιο. Πρέπει να βρίσκεται κοντά σε καλή πηγή φωτός. Και πρέπει να είστε έτοιμοι να φροντίσετε τα φυτά, διαφορετικά οι προσπάθειές σας θα είναι μάταιες.

Ωστόσο, χρησιμοποιήστε τα σωστά παχύφυτα και τα αποτελέσματα δεν θα είναι εκπληκτικά. Κάντε το σπίτι ή το γραφείο σας να φαίνεται πιο βιώσιμο. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί και ο χώρος σας συνολικά θα βελτιωθεί.

Τελευταία ενημέρωση στις 2023-06-04 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *