Τα φυτά εσωτερικού χώρου προσελκύουν σφάλματα; Απαντήθηκε + Τι να κάνω

พืชในร่มดึงดูดแมลงหรือไม่?

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Μπορεί να κερδίσω μια μικρή προμήθεια όταν αγοράζετε χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μου.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να καλύψουν έναν θαμπό χώρο στο σπίτι σας. Και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα σε ένα δωμάτιο.

Ωστόσο, εάν είστε νέος στην ιδιοκτησία φυτών και έχετε παρατηρήσει προβλήματα με έντομα στο σπίτι σας. Ίσως αναρωτιέστε: Τα φυτά εσωτερικού χώρου προσελκύουν έντομα;

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσω μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με το εάν τα φυτά εσωτερικού χώρου προσελκύουν ή όχι έντομα, ποια έντομα και πώς να τα αντιμετωπίσετε.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Τα φυτά του αέρα προσελκύουν έντομα;

Τα φυτά εσωτερικού χώρου προσελκύουν έντομα;

Ναι, τα φυτά του αέρα προσελκύουν έντομα. Αλλά είναι επίσης ανθεκτικά σε παράσιτα και ασθένειες. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά έντομα που μπορούν να επιτεθούν στα αερομεταφερόμενα φυτά.

Μερικά κοινά έντομα που τρέφονται με εναέρια φυτά περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:

 • Πούρα – Τα πούρα είναι παντού στα φυτά σε εξωτερικούς χώρους ή στον αέρα.
 • Αφίδες – Οι αφίδες είναι ένα από τα πιο κοινά παράσιτα του κήπου. Ο εντοπισμός τους μπορεί να είναι δύσκολος καθώς είναι σε μεγάλο βαθμό αόρατοι. Αντίθετα, επικεντρώνονται στο να τρώνε αργά φυτά.
 • Mealybugs- Εάν τα φυτά σας έχουν αλευρώδη ζωύφια Θα έχει μια κολλώδη ουσία. σαν βαμβάκι σε φύλλο ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα σμήνος από ακάρεα σκόνης! Είναι κοινά σε θερμά και υγρά κλίματα. και τρέφονται με το χυμό μέσα στα φύλλα του φυτού

Συμβουλές για το πώς να μεταχειριστείτε τα αερόφυτα σας εάν είναι σφάλματα.

 • Μετακινήστε τα μολυσμένα φυτά αέρα μακριά από μη προσβεβλημένα φυτά.
 • Βουτήξτε το φυτό αέρα σε νερό ή ξεπλύνετε το φυτό καλά κάτω από τρεχούμενο νερό. Συχνά αυτά τα δύο βήματα από μόνα τους είναι αρκετά για να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα παράσιτα.
 • Χρησιμοποιήστε εντομοκτόνα για να σκοτώσετε ζωύφια. Επαναλάβετε τη θεραπεία καθώς μπορεί να εμφανιστεί εκ νέου μόλυνση εάν δεν είστε προσεκτικοί.

Τα φυτά από καουτσούκ προσελκύουν έντομα;

Δυστυχώς, τα φυτά από καουτσούκ είναι ευαίσθητα στα παράσιτα των εντόμων. Στα χοντρά, πυκνά φύλλα του λαστιχένιου δέντρου συρρέουν διάφορα έντομα. η οποία αποβολή μπορεί να είναι κουραστική.

Τα ελαττώματα που επηρεάζουν τα εργοστάσια ελαστικών περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:

 • Μυκητιασικές σκνίπες – Οι μυκητιακές σκνίπες είναι παράσιτα εντόμων σε μέγεθος μύγας φρούτων που επηρεάζουν κυρίως τα φυτά εσωτερικού χώρου. Τα ώριμα κουνούπια προσελκύουν υγρασία στο έδαφος της γλάστρας για να γεννήσουν τα αυγά τους κοντά στην επιφάνεια του εδάφους.
 • Mealybugs – Τα Mealybugs είναι παρόμοια με το βαμβάκι και είναι κοινά έντομα που τρέφονται με χυμό σε πολλά φυτά εσωτερικού χώρου.
 • Αναβάτες – Οι καβαλάρηδες είναι συγγενείς αράχνων. Η βλάβη των ακάρεων αράχνης μπορεί να σχετίζεται με έναν ενδεικτικό τύπο ιστού αράχνης στο φυτό.

Συμβουλές διαχείρισης εντόμων εάν το εργοστάσιό σας από καουτσούκ έχει αυτά τα έντομα.

 • Διαχωρίστε τα φυτά από την υπόλοιπη συλλογή σας για να αποτρέψετε την εξάπλωση των παρασίτων.
 • Ρίξτε τα φύλλα του φυτού στο νερό.
 • Ψεκάστε λάδι neem σε όλα τα φύλλα του φυτού. Αφήστε το καουτσούκ να καθίσει χωριστά από άλλα δέντρα.
 • Επαναλάβετε τα βήματα δύο και τρία. Ξεπλύνετε και ψεκάστε τα φυτά σας για δεύτερη φορά. και έφυγε για άλλες τρεις μέρες.
 • Επαναλάβετε τη διαδικασία ξανά για τρεις συνολικά χρήσεις neem. Περιμένετε περίπου μια μέρα πριν μεταφυτέψετε το φυτό πίσω στο σπίτι με άλλα φυτά. για τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης παρασίτων εντόμων

Τα φυτά αράχνης προσελκύουν έντομα;

Τα φυτά αράχνη είναι κοινά φυτά εσωτερικού χώρου και είναι αρκετά ανθεκτικά στα έντομα.. Οπως ήδη αναφέρθηκε Αν και αυτό το φυτό δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τα έντομα, το κάνει. όπως και με τα περισσότερα φυτά Μπορεί όμως να προσβληθεί από έντομα.

Τα φυτά αράχνης μπορούν να προσβληθούν από τις ακόλουθες ασθένειες:

 • έντομο – Τα ακάρεα της αράχνης είναι φυτοφάγα έντομα που μοιάζουν με μικροσκοπικές αράχνες. Τα έντομα είναι πολύ μικρά και οι ιστοί τους είναι ένας αμυντικός μηχανισμός ενάντια σε μεγαλύτερα αρπακτικά. Τρέφονται με φυτικό ιστό, κάτι που συχνά κάνει τα φύλλα του φυτού να κιτρινίζουν.
 • Αφίδες – Τα κολλώδη φύλλα φυτών αράχνης μπορεί να προκληθούν από αφίδες. Οι αφίδες μπορεί να μην γίνουν αντιληπτές στην αρχή καθώς συγκεντρώνονται σε κενά φύλλων.
 • Whitefly – Η λευκή μύγα είναι ένα μικρό λευκό ιπτάμενο έντομο σε φυτά εσωτερικού χώρου που είναι κοινό παράσιτο.
 • Mealybugs- Αν δείτε μια μικρή λευκή μύγα στα δέντρα, αλλά δεν πετούν τριγύρω Πιθανότατα είναι αλευρόψαρο αντί για λευκή μύγα.

Συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσετε το φυτό αράχνη σας εάν υπάρχουν σφάλματα.

 • Αφαιρέστε τα μολυσμένα φυτά από άλλα υγιή φυτά. για την πρόληψη της εξάπλωσης της μόλυνσης
 • Το πρώτο μέτρο ελέγχου είναι να ξεπλύνετε καλά τα φυτά σας με ένα ρεύμα νερού αρκετά ισχυρό ώστε να απωθεί τα ζωύφια. αλλά δεν βλάπτει το φυτό.
 • Καλύψτε όλα τα μέρη του φυτού με λάδι neem ή εντομοκτόνο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην κάτω πλευρά του φύλλου και στη μέση του φυτού αράχνης.
 • Επαναλάβετε τα βήματα εάν είναι απαραίτητο.

Τα φυτά αράχνης είναι ανθεκτικά και θα αναρρώσουν από αυτή την προσβολή εάν παρέχετε την κατάλληλη φροντίδα και προσοχή.

Σημείωση για τον χειρισμό σφαλμάτων

Αν και έχω δώσει κάποιες γενικές συμβουλές για να απαλλαγείτε από κοριούς. Αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι μέθοδοι ή τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την απαλλαγή από κοριούς ποικίλλουν ελαφρώς ανάλογα με τον τύπο της προσβολής.

Κάθε σφάλμα έχει ελαφρώς διαφορετική μορφή και μπορεί να απαιτεί διαφορετικά προϊόντα για θεραπεία. Ωστόσο, η αντιμετώπιση πολλών σφαλμάτων απαιτεί παρόμοια βήματα.

Μόλις εντοπίσετε τα σφάλματα που επηρεάζουν το φυτό σας. Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

Εάν τα φυτά σας έχουν προσβληθεί από παράσιτα Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μικροβιοκτόνο σχεδιασμένο για φυτά εσωτερικού χώρου για να τα σκοτώσετε. άλλες επιλογές Για τα παράσιτα, αυτά περιλαμβάνουν σπιτικές θεραπείες, λάδι neem ή εντομοκτόνα. Αλλά ανάλογα με τις παρεμβολές

εν συντομία

Ναι, τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να προσελκύσουν έντομα. Είναι ακόμη χειρότερο αν δεν ελέγχετε τακτικά τα φύλλα και τη γενική υγεία των φυτών σας.

όπως ήδη αναφέρθηκε με την κατάλληλη φροντίδα και προσοχή Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα έντομα στα φυτά. Αν και είναι ευκολότερο να ληφθούν προληπτικά μέτρα παρά να θεραπεύονται φυτά που έχουν ήδη προσβληθεί από έντομα. Υπάρχουν όμως ακόμα τρόποι αντιμετώπισης των προσβεβλημένων φυτών.

μετά τη θεραπεία Φροντίστε να προσέχετε για μελλοντικές προσβολές για να διατηρήσετε την υγεία των φυτών σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *