5 Καλύτερα Φώτα LED Grow για ορχιδέες για βέλτιστη ανάπτυξη

5 Καλύτερα Φώτα LED Grow για ορχιδέες για βέλτιστη ανάπτυξη

Υπάρχει σπίτι ή διαμέρισμα που να μην έχει πολύ ηλιακό φως; Θα χειροτερέψει η κατάσταση τον χειμώνα; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να διατηρήσετε τις ορχιδέες σας σε καλή κατάσταση με τη βοήθεια των φώτων ανάπτυξης LED.

Οι ορχιδέες δεν μπορούν να διακρίνουν μεταξύ φυσικού φωτός και LED πλήρους φάσματος. Έτσι, αν οι ορχιδέες σας χρειάζονται περισσότερο φως σε εσωτερικούς χώρους, ελέγξτε αυτά τα φοβερά φώτα LED.

Τα καλύτερα LED Grow Lights για ορχιδέες

Τα παρακάτω φώτα ανάπτυξης LED είναι ιδανικά για συμπληρωματικό φωτισμό στο σπίτι σας ή για την καλλιέργεια μεγάλων ορχιδέων.

Έχω φροντίσει να επισημάνω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός για να σας ησυχάσω:

– Phlizon Νεότερο 1200W LED Plant Grow Light

Αυτό το φως ανάπτυξης LED είναι ένα πραγματικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας με φως πλήρους φάσματος κατάλληλο τόσο για τα βλαστικά όσο και για τα στάδια ανθοφορίας των φυτών.

Συνοδεύεται από οθόνη παρακολούθησης υγρασίας και θερμοκρασίας Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε στενά αυτές τις βασικές παραμέτρους για τις ορχιδέες σας.

Εξαρτάται από το αν το φυτό σας βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης ή ανθοφορίας. Μπορείτε να αλλάξετε το επίπεδο φωτισμού με δύο κουμπιά στο πλάι της συσκευής.

πλεονέκτημα

 • σχεδιασμός πλήρους φάσματος (Έχει όλους τους τύπους φωτισμού που χρειάζονται οι ορχιδέες σας.)
 • Διπλοί ανεμιστήρες ψύξης για έλεγχο θερμοκρασίας
 • Σχεδιασμός ανθεκτικός στη θερμότητα για πρόσθετη προστασία.
 • Διάρκεια ζωής: ≥ 50.000 ώρες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • 2 χρόνια εγγύηση

αδυναμία

 • Οι διπλοί ανεμιστήρες έχουν υψηλότερο θόρυβο.
 • Χωρίς ψύκτρα για καλύτερη ψύξη
 • γιατί η φωτιά είναι βαριά επομένως είναι δύσκολο να εγκατασταθεί
 • όχι και τόσο όμορφο

– VIPARSPECTRA UL Certified 300W LED Grow Light

Ιδανικό για φυτοκομία εσωτερικών χώρων, το Vipaspectra είναι ένα φωτιστικό LED με πιστοποίηση UL που υποστηρίζει καλύτερα την ανάπτυξη των ορχιδέων σας κάθε φορά που οι συνθήκες φωτισμού εσωτερικού χώρου είναι λιγότερο από ιδανικές.

Το Grow Light παρέχει φως πλήρους φάσματος. Κάντε τις ορχιδέες σας να έχουν όλα τα οφέλη του φυσικού ηλιακού φωτός.

Ο σχεδιασμός του ανακλαστήρα αυξάνει την απόδοση PAR κατά 50% και έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικός στη φωτιά. Μειώστε τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

πλεονέκτημα

 • μοτίβο πλήρους φάσματος
 • Βολική λειτουργία αλυσίδας για χρήση πολλαπλών LED με λιγότερες εξόδους.
 • Ανακλαστήρας επιβραδυντικό φλόγας για βελτιωμένη απόδοση PAR.
 • Ψύκτρα αλουμινίου για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας.
 • 3 χρόνια εγγύηση στις ΗΠΑ
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

αδυναμία

 • Μπορεί να είναι λίγο θορυβώδες λόγω του ανεμιστήρα ψύξης.
 • Το μικρό μέγεθος σημαίνει ότι θα χρειαστείτε περισσότερες από μία για να καλύψετε τις ανάγκες πολλών ορχιδέων.

– Grow Light Abonnylv Floor LED Grow Light

Αν τα παραδοσιακά φώτα ανάπτυξης δεν είναι αυτό που ψάχνετε; Αυτό το αυτόνομο φυτικό φως από την Aponilve είναι μια αξιόπιστη επιλογή.

Τα φώτα ανάπτυξης Abonnylv τοποθετούνται εύκολα με τρεις κεφαλές και τρίποδο.Τα LED είναι πλήρους φάσματος. Οι ορχιδέες σας θα ευδοκιμήσουν ακριβώς όπως φυτεύτηκαν στο φυσικό φως του ήλιου.

Το ύψος του τρίποδου μπορεί να ρυθμιστεί. Ιδανικό αν έχετε ψηλές ορχιδέες ή άλλα ψηλά φυτά εσωτερικού χώρου. που απαιτούν επιπλέον τεχνητό φωτισμό το χειμώνα

πλεονέκτημα

 • Επιδαπέδιος σχεδιασμός με βάση για εύκολη εγκατάσταση.
 • Φωτισμός LED με τρεις κεφαλές πλήρους φάσματος για να προσεγγίσετε περισσότερα φυτά ταυτόχρονα.
 • Ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης διπλής κατεύθυνσης Αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο
 • Έξι επίπεδα φωτεινότητας της λάμπας λαιμόκοψης 360 μοιρών.

αδυναμία

 • Το προϊόν είναι λίγο βαρύ
 • Τα πόδια στέκονται σε 47 ίντσες στην κορυφή, το οποίο δεν είναι αρκετό για ένα μεγάλο δέντρο.

– Καταπραϋντικό LED Grow Light για φυτά εσωτερικού χώρου

Το Realassy είναι ένα επιτραπέζιο μοντέλο σχεδιασμένο για να παρέχει φως σε διακοσμητικά ή βρώσιμα φυτά σε αντίθεση με τα προηγούμενα φώτα LED.

Ο εύκαμπτος σχεδιασμός με λαιμό χήνας σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη γωνία του φωτός. Ο λαμπτήρας μπορεί επίσης να περιστραφεί και να αντικατασταθεί. Το προϊόν διαθέτει επίσης σχεδιασμό απαγωγής θερμότητας για διαχείριση της υπερβολικής θερμότητας.

Το Relaxy Grow Light διαθέτει LED πλήρους φάσματος ιδανικά για σπορόφυτα. ανάπτυξη, ανθοφορία και καρποφορία

πλεονέκτημα

 • Σχεδιασμός με κλιπ για tablet για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.
 • φως πλήρους φάσματος
 • Περίβλημα από αλουμίνιο αεροπορίας για έλεγχο θερμοκρασίας
 • Σχεδιασμός ψύκτρας σε σχήμα πτερυγίου για καλύτερη απαγωγή θερμότητας.

αδυναμία

 • ανθεκτική κατασκευή
 • Τα εξαρτήματα σύσφιξης μπορεί να καταστραφούν από υπερβολική χρήση.

– Φυτική λάμπα LED Daylight 36W SANSI

Μερικές φορές το να αποκτήσετε τον σωστό φωτισμό για τις ορχιδέες σας σημαίνει να αντικαταστήσετε τους λαμπτήρες σας. Τοποθετείται γρήγορα και εύκολα με μια τυπική πρίζα E26.

Ο λαμπτήρας έχει ένα κεραμικό μπλοκ που διαχέει τη θερμότητα καλύτερα από το αλουμίνιο. Φως πλήρους φάσματος με κάθε τσιπ LED με ομοιόμορφα κατανεμημένο φάσμα μεταξύ 400-780 nm (χωρίς συγκεκριμένο χρώμα για κάθε τσιπ LED).

Έτσι, εάν ο βαρύς εξοπλισμός ή τα φωτιστικά ανάπτυξης δεν είναι κατάλληλα για το σπίτι σας, οι λαμπτήρες Chancy προσφέρουν μια εξαιρετική εναλλακτική.

πλεονέκτημα

 • Εύκολη εγκατάσταση όπως η αντικατάσταση μιας λάμπας.
 • 5 χρόνια απεριόριστη εγγύηση
 • Πολιτική επιστροφής 30 ημερών χωρίς ερωτήσεις
 • Ομοιόμορφο φως πλήρους φάσματος με την ίδια ένταση

αδυναμία

 • χωρίς ενσωματωμένο χρονόμετρο Απαιτείται χειροκίνητος διακόπτης on/off.
 • Η διάρκεια ζωής είναι περίπου 1-1,5 χρόνια με συνεχή χρήση.

όπως βλέπεις Υπάρχουν πολλές επιλογές για να εξασφαλίσετε ότι οι ορχιδέες σας έχουν αρκετό φως. ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους που δεν έχουν αρκετό ηλιακό φως.

Τα LED είναι καλά για ορχιδέες;

Με την πρόοδο της τεχνολογίας LED Grow Light, μπορείτε να βοηθήσετε τις προβληματικές ορχιδέες να μεγαλώνουν και να ανθίζουν σε εσωτερικούς χώρους. Τα φώτα ανάπτυξης LED παρέχουν πλέον το πλήρες φάσμα φωτός που απαιτείται για όλα τα στάδια ανάπτυξης των φυτών.

Ένα καλό φως ορχιδέας LED θα καλύψει όλο το φάσμα της ακτινοβολίας που είναι διαθέσιμο από τη φωτοσύνθεση από 400nm έως 750nm που χρειάζονται τα φυτά για να αναπτυχθούν, να ανθίσουν και να καρπωθούν.

Έτσι, τα φώτα ανάπτυξης LED είναι εξίσου καλά για τις ορχιδέες όσο και για τα φυτά. με φυσικό φως Επιπλέον, τα φώτα LED σάς δίνουν καλύτερο έλεγχο της διάρκειας και της έντασης του φωτός.

Πόσες ώρες φωτός χρειάζεται μια ορχιδέα;

Η ποσότητα φωτός που χρειάζεται μια ορχιδέα εσωτερικού χώρου είναι συχνά αμφισβητήσιμη. Μερικοί λένε ότι 15 έως 16 ώρες την ημέρα είναι οι καλύτερες για τις ορχιδέες. Φυσικά θα πρέπει να είναι λιγότερο το χειμώνα.

Γενικά, είναι κατανοητό ότι οι ορχιδέες εσωτερικού χώρου δεν θα λαμβάνουν λιγότερο φως. Ένα είναι σίγουρο. Οι ορχιδέες είναι φυτά που πεινούν για φως.

από την εμπειρία μου Οι ορχιδέες λαμβάνουν καλύτερα 8 έως 12 ώρες φωτός την ημέρα. Οι ορχιδέες χρειάζονται τουλάχιστον 6 ώρες φως την ημέρα. Όλο και λιγότερο και τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται.

Φυσικά, υπάρχουν ορισμένες ορχιδέες που ανέχονται συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αλλά οι ορχιδέες που καλλιεργούνται πιο συχνά σε γλάστρες, οι Phalaenopsis, δεν είναι κατάλληλες για συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μία από τις προκλήσεις για την απόκτηση των κατάλληλων συνθηκών φωτισμού για ορχιδέες είναι Οι ορχιδέες χρειάζονται έμμεσο φως.

Ήλιος νωρίς το πρωί ή ήλιος αργά το απόγευμα Είναι απίθανο να δημιουργήσει προβλήματα Αλλά αφήνοντας την ορχιδέα στο άμεσο ηλιακό φως θα την κάνει τελικά να μαραθεί και να πεθάνει.

Κρατήστε τις ορχιδέες σας λίγα μέτρα μακριά από παράθυρα που λαμβάνουν ηλιακό φως όλη την ημέρα. Βρείτε ένα σημείο κοντά σε ένα παράθυρο με ανατολικό προσανατολισμό.

Επομένως, όσο περισσότερο φως λαμβάνει η ορχιδέα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, τόσο περισσότερο φως παίρνει. Ειδικά κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου, τόσο το καλύτερο.

Πώς καταλαβαίνετε αν μια ορχιδέα χρειάζεται περισσότερο φως;

Αν ξέρεις να διαβάζεις τις ορχιδέες σου Θα ανακαλύψετε γρήγορα τις ανάγκες σας για ορχιδέα. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε αλλαγές που θα ωφελήσουν το φυτό σας.

Εάν η ορχιδέα σας δεν έχει αρκετό φως δείχνει ότι το σήμα είναι αρκετά καλό Χρειάζεται μόνο να ελέγξετε το χρώμα των φύλλων της ορχιδέας σας για να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν θα δώσετε περισσότερο ή λιγότερο φως στην ορχιδέα σας.

Μια υγιής ορχιδέα θα έχει φρέσκα ανοιχτά έως μέτρια πράσινα φύλλα. Εδώ είναι τα φύλλα που λείπουν σε υγιείς ορχιδέες:

 • Λευκασμένα φύλλα – Εάν τα φύλλα της ορχιδέας σας είναι κίτρινα και ξηρά. Αυτό είναι σημάδι υπερέκθεσης. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν η ορχιδέα βρίσκεται σε άμεσο ηλιακό φως (για παράδειγμα, όταν μετακινείτε την ορχιδέα σε εξωτερικό χώρο το καλοκαίρι).Μετακινήστε την ορχιδέα σας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.
 • Σκούρα πράσινα φύλλα – Η ορχιδέα σας δεν παίρνει αρκετό φως. Μεταφέρετε την ορχιδέα σας σε μια τοποθεσία με περισσότερο φως.

Εάν το σπίτι της ορχιδέας σας δεν φωτίζεται επαρκώς, συμπληρώστε το με φώτα ανάπτυξης LED. Οι ορχιδέες σας θα σας ευχαριστήσουν και θα σας ανταμείψουν με εκπληκτική ανάπτυξη και άνθιση ακόμα και το χειμώνα.

Μπορούν οι ορχιδέες να τοποθετηθούν στο άμεσο ηλιακό φως;

Αν και είναι φυτό που αγαπά το φως. Αλλά οι ορχιδέες δεν χρειάζονται άμεσο ηλιακό φως. Έχουν κακή απόδοση όταν εκτίθενται στις ισχυρές ακτίνες του ήλιου.

Τα φύλλα ορχιδέας καίγονται και στεγνώνουν. Στην πραγματικότητα, αν ο ήλιος ήταν ελεήμων, ολόκληρο το φυτό θα στεγνώσει.

Αυτό σημαίνει ότι το φως του ήλιου Νωρίς το πρωί ή απαλό ηλιακό φως Το απόγευμα είναι απίθανο να καταστρέψει την ορχιδέα σας.

κάλυμμα

Η φροντίδα των φυτών εσωτερικού χώρου που αγαπούν το φως είναι πάντα μια πρόκληση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν τα φυτά χρειάζονται αρκετές ώρες φωτός την ημέρα. Ευτυχώς, ο ανεπαρκής εσωτερικός φωτισμός δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα.

Τα φώτα ανάπτυξης LED στην αγορά σήμερα παρέχουν φως πλήρους φάσματος παρόμοιο με το φυσικό φως. Η ορχιδέα σας δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ των δύο.

Τα φώτα ορχιδέας LED που εξέτασα είναι ιδανικά για καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους και για καλλιέργεια ορισμένων ορχιδέων σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *