Anthurium Clarinervium Care – Πώς να καλλιεργήσετε το βελούδινο ανθούριο από χαρτόνι

Anthurium Clarinervium

ανθούριο κλαρινέρβιο

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Μπορεί να κερδίσω μια μικρή προμήθεια όταν αγοράζετε χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μου.

Φροντίζουμε το Anthurium clarinervium; Αυτά τα ευαίσθητα και όμορφα φυτά είναι πιο χαρούμενα στον ήλιο. και προτιμήστε υγρό, καλά στραγγιζόμενο έδαφος. Χρειάζονται καλό πότισμα όταν στεγνώσει το φυτικό έδαφος. Λιπάνετε κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. και αποθηκεύεται σε σχετική υγρασία 60% ή μεγαλύτερη.

Σίγουρα, έχω δει τους χώρους πρασίνου μας, από ρίγες και τρύπες μέχρι αμπέλια, πολύχρωμες αποχρώσεις και όμορφα λουλούδια.

και το Anthurium clarinervium είναι ένα από τα πιο κομψά λουλούδια. Διαθέτει όμορφες κιτρινόλευκες φλέβες που διατρέχουν βαθιά λοβωτά φύλλα σε σχήμα καρδιάς. Δημιουργεί ένα όμορφο σχέδιο στην άκρη.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα καλύψω τον απόλυτο οδηγό φροντίδας του Anthurium Clarinervium, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου φύτευσης και πολλαπλασιασμού.

Θα καλύψω πώς να φροντίζετε τα φυτά ανθουρίου, τη θερμοκρασία, το νερό, τα λιπάσματα, τις απαιτήσεις έμμεσης ηλιακής ακτινοβολίας και πολλά άλλα, οπότε ας ξεκινήσουμε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

Συμβουλές φροντίδας Clarinervium Anthurium

Chiapas, Μεξικό Γνωστό και ως Anthurium clarinervium βελούδινη κάρτα ανθούριουAroid που ανήκει στο γένος Araneae.

με πολυετής δημοφιλή είδη φυτών όπως Monstera, Alocasias και Philodendron.

Αυτά τα πολυετή φυτά ευδοκιμούν σε βραχώδη και δασώδη τοπία με πλήρη ηλιοφάνεια. Η φροντίδα αυτών των φυτών είναι παρόμοια με πολλά άλλα τροπικά φυτά, αρκεί να τους παρέχεις το έδαφος, το νερό και το φως που χρειάζονται.

Πώς να φροντίσετε το Anthurium Clarinervium το χειμώνα;

το χειμώνα και το φθινόπωρο Η ανάπτυξη αυτών των φυτών είναι πιο αργή και δεν απαιτούν καμία λίπανση. Η λίπανση κατά τους ψυχρότερους μήνες μπορεί να βλάψει το φυτό.

Οι ανάγκες σε υγρασία είναι υψηλότερες τους θερμότερους μήνες, ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι οι συνήθειες ποτίσματος σας πρέπει να αλλάξουν ανάλογα με το πόσο ξηρό είναι το περιβάλλον του φυτού σας κατά τους ψυχρότερους μήνες.

Επίσης, το χειμώνα θα πρέπει να κρατάτε τα φυτά μακριά από συσκευές θέρμανσης. κλιματιστικό και δυνατοί άνεμοι που μπορεί να βλάψουν τα φύλλα των φυτών σας.

Απαιτήσεις φωτός Clarinervium Anthurium

Το Anthurium clarinervium αναπτύσσεται σε φιλτραρισμένο έμμεσο φως. αλλά όχι στο άμεσο ηλιακό φως. Αυτά τα φυτά αγαπούν τη σκιά και η παρατεταμένη έκθεση στο άμεσο ηλιακό φως μπορεί να καεί ή να καεί το όμορφο φύλλωμα του δέντρου.

Ωστόσο, η έκθεση στο φως δεν θα επηρεάσει την υγεία των φυτών σας.

Κρατήστε τα φυτά σας μακριά από παράθυρα που εκπέμπουν άμεσο ηλιακό φως. Το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσετε το Anthurium Clarinervium σας είναι σε ένα φωτεινό, υγρό δωμάτιο, όπως το μπάνιο σας.

Πόσο φως χρειάζεται το Anthurium Clarinervium σας;

Αυτά τα φυτά είναι ευαίσθητα στη θερμότητα και το ηλιακό φως. Επομένως, ένα μέτρια φωτισμένο, φιλτραρισμένο δωμάτιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσετε το Clarinervium anthurium σας να μεγαλώνει.

Η παρατεταμένη έκθεση στο άμεσο ηλιακό φως μπορεί να είναι επιζήμια για την ανάπτυξη των φυτών.

Το άμεσο ηλιακό φως μπορεί να κάψει τα φύλλα. μπορεί να γίνει κίτρινο ή χλωμό Τα φυτά σας μπορεί να στεγνώσουν ή να αρχίσουν να μαραίνονται από το στρες.

Το anthurium clarinervium σας χρειάζεται περισσότερο φως;

Το Anthurium clarinervium αποδίδει καλύτερα σε μέτριο, φιλτραρισμένο φως· ωστόσο, αυτά τα φυτά δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς φως. Μπορείτε να πείτε ότι το φυτό σας από βελούδινο χαρτόνι δεν παίρνει αρκετό φως από το πράσινο χρώμα.

Οι φωτεινές κρεμ-λευκό-κίτρινες φλέβες μπορεί να αρχίσουν να χάνουν τον σφυγμό τους. Μπορεί να αρχίσετε να παρατηρείτε ότι η ανάπτυξη του φυτού επιβραδύνεται ή ότι οι μίσχοι γίνονται ποδαροί.

Απαιτήσεις θερμοκρασίας Anthurium Clarinervium

Το χάρτινο βελούδινο ανθούριο αναπτύσσεται καλύτερα σε θερμές θερμοκρασίες από 65ºF έως 80ºF, καθιστώντας το κατάλληλο για τις περισσότερες οικογένειες. Εάν ζείτε σε μια ελαφρώς πιο ζεστή ή πιο δροσερή τοποθεσία Αυτά τα δέντρα μπορούν να ανεχθούν λίγη χαλαρότητα.

Από την άλλη πλευρά, αυτά τα φυτά είναι σε θέση να ανέχονται ψυχρά κλίματα. Αλλά όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από 55°F, αυτά τα φυτά μπορεί να αρχίσουν να δείχνουν σημάδια στρες. Αυτό περιλαμβάνει το μαρασμό ή το κιτρίνισμα των φύλλων.

επίσης Σε θερμοκρασίες πάνω από 86ºF θα αρχίσουν να στεγνώνουν πιο γρήγορα.

φυτό ανθούριο κλαρινέρβιο

Το Anthurium clarinervium χρειάζεται υψηλή υγρασία.

Το βελούδινο ανθούριο προέρχεται από τα τροπικά δάση του Μεξικού. συνηθίσει στην υψηλή υγρασία Αυτά τα φυτά απαιτούν τουλάχιστον 60% υγρασία, αλλά αναπτύσσονται καλύτερα σε υγρασία 80%.

Ακόμα κι αν η υγρασία στο σπίτι σας δεν είναι αρκετή. Αλλά υπάρχουν μερικές επιλογές για να βοηθήσετε τα φυτά σας να ευδοκιμήσουν.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τοποθετήσετε το φυτό σε δωμάτιο με υψηλή υγρασία, όπως η κουζίνα ή το μπάνιο.

Ή ομαδοποιήστε το Anthurium Clarinervium σας με άλλα φυτά. Τα φυτά απελευθερώνουν υγρασία στον αέρα. κάνουν το περιβάλλον πιο υγρό

Άλλες επιλογές για την αύξηση της υγρασίας περιλαμβάνουν:

χώμα ανθούριου

Αν και Anthurium Clarinerviums Συχνά μπερδεύονται με τα επίφυτα (αερόφυτα), αυτά τα φυτά είναι στην πραγματικότητα ΛιτόφυταΑυτό σημαίνει ότι αναπτύσσονται φυσικά σε γυμνούς βράχους ή βράχους ως στήριγμα και δεν προσκολλώνται στο έδαφος. (Δεν χρειάζονται χώμα)

Αυτά τα φυτά αναπτύσσονται καλύτερα σε περιβάλλον χωρίς χώμα, όπως φλοιό, βρύα, μείγμα ορχιδέας ή μπάλες LECA. Όπως αναφέρθηκε, μπορούν να αναπτυχθούν στο έδαφος χρησιμοποιώντας ένα μείγμα γλάστρας που στραγγίζει γρήγορα. και να αυξήσει την ανάπτυξη Μπορείτε να προσθέσετε μια χοντρή λωρίδα ορχιδέες.

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα φυτά εσωτερικού χώρου Αυτά τα φυτά αναπτύσσονται καλύτερα στον αέρα παρά στο έδαφος. Επομένως, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε χώμα που στραγγίζει γρήγορα για να αποφύγετε τυχόν κίνδυνο υπερχείλισης.

Πώς να ποτίσετε το ανθούριο Κλαρινέρβιο;

Τα ανθούρια από βελούδινο χαρτί προτιμούν το φως, την υγρασία και τον σωστό τύπο μέσου άγαρ. Είναι όμως πολύ χαμηλής συντήρησης εκτός από το πότισμα και τη λίπανση.

Τα ανθούρια χρειάζονται ένα ελαφρύ πότισμα μόνο μία φορά την εβδομάδα. Εξαρτάται από το αν ζείτε σε ζεστό κλίμα ή όχι. Αυτά τα φυτά μπορεί να χρειαστεί να ποτίζονται δύο φορές την εβδομάδα.

Κατά γενικό κανόνα, διατηρείτε το έδαφος υγρό κατά τη διάρκεια αυτής της καλλιεργητικής περιόδου. (Άνοιξη και Καλοκαίρι)

Ο καλύτερος χρόνος για να μετρήσετε πότε είναι ώρα να ποτίσετε το ανθούριο Clarinervium σας είναι να εξετάσετε τα πάνω 2 ίντσες του εδάφους. Βάλτε το δάχτυλό σας στο χώμα. εάν αισθάνεστε ξηρό Ήρθε η ώρα να ποτίσετε τα φυτά σας.

ξηρό εναντίον Anthurium clarinervium πάνω από το νερό

Anthurium Clarinerviums Δεν σας αρέσει το υπερχειλισμένο νερό ή το στάσιμο νερό. Δείτε μερικά από τα σημάδια ότι το χάρτινο ανθούριο σας πνίγεται ή βυθίζεται:

ανθούριο κλαρινέρβιο υπερβολική δόση:
 • κίτρινα φύλλα με καφέ άκρες
 • Υπάρχει μικρή νέα ανάπτυξη.
 • αδύναμα ή σάπια στελέχη
ανθούριο κλαρινέρβιο Υποβρύχιο σήμα:

τέχνασμα: Η ποσότητα φωτός που παρέχεται και η εποχή ελέγχουν άμεσα τη συχνότητα του ποτίσματος. Εάν το φυτό σας διατηρείται σε σκοτεινό δωμάτιο Θα χρειαστεί λιγότερο νερό από τα φυτά που διατηρούνται σε φωτεινό, γεμάτο ήλιο.

Πότε να κλαδέψετε το Clarinervium Anthurium σας

Η καλύτερη εποχή για να κλαδέψετε τα ανθούρια Clarinervium είναι την άνοιξη ή τις αρχές του καλοκαιριού, λίγο πριν την καλλιεργητική περίοδο.

Το κλάδεμα διατηρεί το ανθούριο υγιές και ενθαρρύνει τη νέα ανάπτυξη. Επιπλέον, το κλάδεμα των μίσχων, των παλαιών ή νεκρών φύλλων μπορεί να βοηθήσει.

Αυτό βοηθά τα φυτά να εστιάσουν την ενέργειά τους στη νέα ανάπτυξη. αντί να επισκευάσει ό,τι έχει φθαρεί

Πώς να κλαδέψετε το Anthurium Clarinervium

Το ανθούριο από βελούδο από χαρτόνι δεν απαιτεί πολύ κλάδεμα. Φροντίστε όμως να αφαιρέσετε τυχόν νεκρά ή πεθαμένα φύλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαρά, αιχμηρά ψαλίδια κήπου για να κόψετε τα φύλλα στη βάση του στελέχους.

για τη διατήρηση των φύλλων που δίνουν περισσότερη ενέργεια Μπορείτε να αφαιρέσετε νεκρά ή μαραμένα λουλούδια από κατεστραμμένα ή αποχρωματισμένα φύλλα και μίσχους.

Ανθούριο λίπασμα

Η λίπανση με βελούδινο προστατευτικό ανθούριου διαφέρει από εποχή σε εποχή. Αυτός ο πανσές δεν απαιτεί τόση λίπανση όσο άλλα φυτά.

κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου (Άνοιξη και καλοκαίρι) Τροφοδοτήστε κάθε 4-6 εβδομάδες χρησιμοποιώντας μια ισορροπημένη φόρμουλα, όπως αναλογία NPK 20-20-20.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίπασμα σε γλάστρα. (βιολογικό ή συνθετικό) και αραιωμένο στο μισό. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου ή του χειμώνα, το Clarinervium anthurium σας δεν χρειάζεται να γονιμοποιηθεί.

Γιατί υπάρχει ελάχιστη ανάγκη για θρεπτικά συστατικά. Πολλοί αρχάριοι κηπουροί τείνουν να θέλουν να γονιμοποιήσουν τα φυτά τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Δυστυχώς, το ίδιο ισχύει και για τα φυτά που ποτίζουν υπερβολικά. Αυτό δεν είναι καλό και βλάπτει το ανθούριο από βελούδινο χαρτόνι.

Κρατήστε τα φύλλα καθαρά.

Για να διατηρήσετε καθαρά τα φύλλα του βελούδινου ανθουρίου σας από χαρτόνι. να ξεσκονίσει τα φύλλα Αν και δεν χρειάζεται να βουρτσίζετε ή να τσουγκράνετε τα φύλλα κάθε μέρα. Αλλά αν το αφήσετε χωρίς επίβλεψη για πολύ. σε ακραίες περιπτώσεις Τα φυτά σας μπορεί να δυσκολεύονται να φωτοσυνθέσουν.

Ψεκάστε ή τσουγκράνετε το φύλλωμα περιοδικά για να διατηρείται το φύλλωμα υγρό και να μειώνεται η ποσότητα της σκόνης.

ενώ χρησιμοποιεί το άλλο χέρι για να στηρίξει το φύλλο από κάτω Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό πανί. Σκουπίστε τη σκόνη από καιρό σε καιρό.

Φύτευση φυτών για αντικατάσταση του ανθουρίου

Όταν παρατηρήσετε ότι οι ρίζες Anthurium Clarinervium γεμίζουν το δοχείο ή αρχίζουν να κυκλώνουν το δοχείο. Ήρθε η ώρα να μεταβείτε σε μια μεγαλύτερη κατσαρόλα.

Αναμένετε να επανατοποθετείτε το ανθούριο από βελούδινο χαρτόνι κάθε δύο ή τρία χρόνια.

Εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να φυτέψετε το Anthurium Clarinervium:

 1. Αρχικά, αφαιρέστε το φυτό και τη ρίζα από το τρέχον δοχείο.
 2. Τινάξτε απαλά την περίσσεια σκόνης ή χώματος και χαλαρώστε τις ρίζες.
 3. Αν διαιρείτε φυτά (Διαίρεση πολλαπλασιασμού) Εδώ, θα διαιρέσετε τις ρίζες.
 4. Στη συνέχεια γεμίζουμε τη νέα κατσαρόλα μέχρι τη μέση με τα νέα υλικά.
 5. Τοποθετήστε το φυτό σας στο νέο δοχείο και γεμίστε τον υπόλοιπο χώρο με το υπόλοιπο χώμα.
 6. Ποτίζουμε καλά και ποτίζουμε ξανά όταν στεγνώσει το φυτόχωμα.

πολλαπλασιασμός ανθουρίου

Υπάρχουν τρεις τρόποι για τον πολλαπλασιασμό των φυτών Clarinervium anthurium, όπως:

 • σπόρος
 • μοσχεύματα στελέχους
 • μέρος

Μπορείτε να καλλιεργήσετε νέα φυτά από σπόρους, ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο. Και δεν είναι το πιο αποτελεσματικό – είναι το μεγαλύτερο από τα τρία. Ο πολλαπλασιασμός είναι εύκολος με διαίρεση του μίσχου και των μοσχευμάτων.

για εύκολο πολλαπλασιασμό Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να διαδοθείτε. διαίρεση ρίζας:

 1. Αφαιρέστε απαλά το ανθούριο σας από την κατσαρόλα.
 2. Στη συνέχεια, αποτινάξτε την περίσσεια χώματος ή βρωμιάς και χαλαρώστε τις ρίζες.
 3. Διαχωρίστε τις υποδιαιρέσεις ή τους μίσχους. Βεβαιωθείτε ότι κάθε ρίζα έχει τουλάχιστον ένα ή δύο φύλλα.
 4. Φυτέψτε ξανά τις ρίζες στην ίδια γλάστρα με το μητρικό φυτό.
 5. Τέλος ποτίζουμε τα φυτά για να γονιμοποιηθεί το έδαφος.

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για επιτυχή πολλαπλασιασμό και μάθετε πώς να καλλιεργείτε ανθούριο. μοσχεύματα στελέχους:

 1. Χρησιμοποιώντας αποστειρωμένο ψαλίδι ή λεπίδες, κόψτε 4 έως 6 ίντσες από το στέλεχος που έχει ήδη εναέριες ρίζες.
 2. Καλύψτε τα μοσχεύματα με μυκητοκτόνο για να αποφύγετε τη μόλυνση.
 3. Στη συνέχεια ποτίστε την άκρη της ρίζας με ορμόνη ριζοβολίας.
 4. Στη συνέχεια, φυτέψτε τα μοσχεύματα σας στις δικές τους γλάστρες. χρησιμοποιώντας το ίδιο χώμα με το μητρικό φυτό
 5. Τέλος, τοποθετήστε το νέο σας κομμάτι σε μια ζεστή περιοχή με έμμεσο, έντονο φως.

Ρεκόρ: “Η υπομονή είναι αρετή.” Τα μοσχεύματα τείνουν να μαραίνονται και χρειάζονται μερικές εβδομάδες για να αρχίσουν να αναπτύσσονται ξανά.

Anthurium Clarinervium Ασθένειες, παράσιτα και κοινά προβλήματα

Το Anthurium Clarinervium είναι ανθεκτικό σε έντομα και ασθένειες. εύθραυστο Όταν πρόκειται για ευαισθησία στην υγρασία και υπερβολικό πότισμα. Αυτά τα περιβαλλοντικά προβλήματα μπορούν να ενθαρρύνουν ασθένειες και παράσιτα.

Εδώ είναι μερικά κοινά προβλήματα που μπορεί να έχει το Anthurium Clarinervium και πώς να αντιμετωπίσετε το καθένα.

σήψη των ριζών

καθώς και πολλά φυτά Το υπερβολικό πότισμα είναι η κύρια αιτία της σήψης των ριζών του ανθούριου κλαρινέρβιου.

Η σήψη των ριζών είναι μια μυκητιακή ασθένεια που εμφανίζεται συνήθως όταν οι ρίζες των φυτών παραμένουν σε βρεγμένο έδαφος για πολύ καιρό. Οι ρίζες των φυτών σας θα αρχίσουν να γίνονται μαλακές και μαύρες και τελικά να πεθάνουν.

Ωστόσο, το υπερβολικό πότισμα μπορεί να είναι μια κοινή αιτία σήψης των ριζών. Αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλες αιτίες, όπως μυκητιασικές ή βακτηριακές λοιμώξεις. ή ανεπαρκής αποστράγγιση

Εάν υποψιάζεστε ότι το Anthurium Clarinervium σας έχει σήψη των ριζών Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να σώσετε τα σπορόφυτά σας:

 • Αρχικά, αφαιρέστε απαλά ολόκληρο το φυτό από το έδαφος για να επιθεωρήσετε και να αξιολογήσετε τις ρίζες.
 • βλάβη.
 • Στη συνέχεια, ξεπλύνετε τη ρίζα και χρησιμοποιήστε αποστειρωμένο ψαλίδι για να κόψετε την πληγείσα περιοχή.
 • Ξεπλύνετε καλά τις ρίζες και μουλιάστε τις υπόλοιπες υγιείς ρίζες στο μυκητοκτόνο διάλυμα.
 • Στη συνέχεια, φυτέψτε το φυτό σας σε μια γλάστρα με τρύπες αποστράγγισης και χώμα που στραγγίζει γρήγορα.
 • Τέλος, τοποθετήστε το αγαπημένο σας Anthurium Clarinervium σε ένα φωτεινό, φιλτραρισμένο με φως δωμάτιο.

εισβολή εντόμων

Αλευρώδεις κοριοί και άλλα παράσιτα Είναι μια απειλή για το πολύτιμο βελούδινο ανθούριο. Εάν έχετε παράσιτα Αντίθετα, χρησιμοποιήστε μια ήπια θεραπεία που δεν θα βλάψει το φύλλωμα του φυτού.

Μπορείτε να ψεκάσετε το μπροστινό και το πίσω μέρος των φύλλων με εντομοκτόνο σαπούνι. Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα παράσιτα μόλις εμφανιστούν χρησιμοποιώντας ένα φυσικό φυτοφάρμακο, όπως το έλαιο neem.

κλαρινέρβιο προσώπου αγελάδας

Ως τροπικό φυτό, το Anthurium clarinervium ευδοκιμεί σε μέτριο φως. Στη φύση, αυτά τα φυτά ζουν κάτω από δέντρα και στο δάσος.

Η πτώση του κλαρινέρβιου ανθούριου μπορεί να είναι σημάδι άγχους και μη αρκετής θερμότητας ή υποθερμίας.

Μπορεί να έχουν προβλήματα με το νερό, το φως ή ασθένεια. Εάν το φυτό σας βρίσκεται κοντά σε θερμάστρα, άλλοι παράγοντες θα κάνουν τον αέρα πιο στεγνό και λιγότερο υγρό.

Το Anthurium Clarinervium σας αναπτύσσεται καλύτερα σε υγρό περιβάλλον. Εάν η υγρασία είναι ένα πρόβλημα Μπορείτε να δοκιμάσετε να αυξήσετε την υγρασία γύρω από το φυτό σας.

Τα φύλλα του Anthurium Clarinervium κιτρινίζουν

Το γρήγορο κιτρίνισμα του Clarinervium anthurium είναι σημάδι ότι το φυτό αισθάνεται άγχος. στις περισσότερες περιπτώσεις Αυτό είναι πρόβλημα υγρασίας ή άρδευσης.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το έδαφος του φυτού. Το έδαφος δεν πρέπει να είναι κορεσμένο ή στεγνό. Αντίθετα, δεν πρέπει να είναι υγρό και βρεγμένο.

Anthurium clarinervium καφέ κηλίδα

Αν παρατηρήσετε ότι το ανθούριο από βελούδινο χαρτόνι σας έχει καφέ κηλίδες στα φύλλα. Θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι δεν παίρνουν την υγρασία που χρειάζονται.

Θυμηθείτε ότι αυτά είναι τροπικά φυτά. Και θα πρέπει να προσπαθήσετε να μιμηθείτε το φυσικό περιβάλλον και τα επίπεδα υγρασίας σας όσο καλύτερα μπορείτε. Αυτό είναι σημαντικό για αυτά τα φυτά να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα φυτά Clarinervium anthurium απαιτούν τουλάχιστον 60% υγρασία και αναπτύσσονται καλύτερα σε υγρασία 80%. Εργοστάσιο και αγοράστε μετρητή υγρασίας

ανθούριο κλαρινέρβιο ακάρεα αράχνης

Το πιο κοινό πρόβλημα παρασίτων μεταξύ των σπορόφυτων είναι τα ακάρεα αράχνης. Αυτά είναι αραχνοειδείς και συχνά συγχέονται με τα έντομα.

Αυτά τα έντομα έχουν ελλειπτικό σχήμα και είναι κυρίως ημιδιαφανή με μικρές σκούρες κηλίδες. στο πίσω άκρο Οι μαύρες κηλίδες στα φύλλα προκαλούνται από τσιμπήματα εντόμων.

καθώς και αλευροφόρα Τα ακάρεα της αράχνης ρουφούν χυμό από φυτά. καθιστώντας τα φυτά φωτοσυνθετικά και μη ανιχνεύσιμα Και επειδή αυτά τα έντομα γεννούν γρήγορα. Επομένως, τα έντομα δεν αργούν να αναπτυχθούν.

για την πρόληψη της εξάπλωσης των ακάρεων της αράχνης Μπορείτε να διατηρήσετε τα επίπεδα υγρασίας γύρω από το φυτό Τα ακάρεα της αράχνης ευδοκιμούν στον ξηρό αέρα. Έτσι, ο υγρός αέρας μπορεί να τους εμποδίσει.

Εάν το αγαπημένο σας Anthurium Clarinervium έχει προσβληθεί από ακάρεα αράχνης Μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με:

 • ψεκασμός φυτοφαρμάκων από φυτά: Υπάρχουν πολλά προϊόντα για την πρόληψη και την εξάλειψη των παρασίτων. Οι καλύτερες φυσικές θεραπείες περιλαμβάνουν σπρέι με δεντρολίβανο, κινναμίτη και λάδι neem.
 • Κλαδέψτε και σχίστε: Εάν υποψιάζεστε ότι κάποιο παράσιτο έχει επιτεθεί στα φυτά σας. Διαχωρίστε το φυτό σας και κόψτε τυχόν ορατά πλέγματα.Επίσης, απολυμάνετε την περιοχή όπου ήταν το φυτό σας.

Το Anthurium Clarinervium είναι το καλύτερο προϊόν.

Δείτε αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα για να βοηθήσετε το ανθούριο Clarinervium να αισθάνεται χαρούμενο και υγιές με τη φροντίδα σας.

 1. Το καλύτερο λίπασμα για ανθούριο Κλαρινέρβιο: Λίπασμα πολλαπλών χρήσεων Jack Classic 20-20-20
 1. Οι καλύτερες γλάστρες για ανθούριο Κλαρινέρβιο: Κεραμική γλάστρα με τρύπες αποστράγγισης και πιατάκι
 1. Καλύτερα καλάθια Clarinervium Anthurium: POTEY 700901 Καλάθι υφαντό από βαμβακερό σχοινί
 1. Ο καλύτερος φωτισμός για ανθούριο Κλαρινέρβιο: EZORKAS Dimmable Grow Lights
 1. Το καλύτερο μείγμα εδάφους ανθουρίου: όλα τα φυσικά μείγματα εδάφους
 1. Το καλύτερο χώμα για γλάστρες με ανθούριο: Miracle-Crow μείγμα για εσωτερική φύτευση

Anthurium Clarinervium Συχνές Ερωτήσεις

Ο απόλυτος οδηγός φροντίδας του Clarinervium Anthurium Αν και έχουμε διαβάσει διεξοδικά τις απαιτήσεις και τις μεθόδους για την καλλιέργεια του Card Anthurium, μπορεί να έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτές τις ομορφιές. Δείτε μερικές από αυτές τις συχνές ερωτήσεις.

Πόσο γρήγορα αναπτύσσεται το Clarinervium Anthurium;

Anthurium Clarinerviums Έχει αργό αλλά εξαιρετικό ρυθμό ανάπτυξης. Αν καλύψετε τις αυξανόμενες ανάγκες τους

Αυτά τα φυτά αναπτύσσονται από τις γλάστρες τους σε περίπου δύο έως τρία χρόνια. Μπορούν να αυξηθούν σε τρία πόδια πλάτος και 12-20 ίντσες ύψος.

Πρέπει να μου λείψει το ανθούριο μου;

Mist, Mist, Mist Τα φυτά του ανθούριου προτιμούν τις υγρές συνθήκες. Εάν ζείτε σε περιοχή με ξηρό κλίμα Ποτίστε το ανθούριο κάθε μέρα περίπου όταν το φυτόχωμα είναι παγωμένο και στεγνό.

για σωστή ανάπτυξη Θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την υγρασία 80%.Μπορείτε να το κάνετε προσθέτοντας έναν υγραντήρα κοντά στο φυτό σας ή ψεκάζοντάς το με νερό σε θερμοκρασία δωματίου.

Το ανθούριο αρέσει στον ήλιο ή τη σκιά;

Το ανθούριο είναι ένα τροπικό φυτό που του αρέσει να κάθεται σε καλά φωτισμένο, γεμάτο ήλιο, αλλά δεν του αρέσει το άμεσο ηλιακό φως.

Εάν το φυτό σας διατηρείται σε σκοτεινό δωμάτιο Μπορεί να βγάλει λιγότερα φύλλα. Αυτά τα φυτά αναπτύσσονται καλά σε ζεστά μέρη και είναι πιο χαρούμενα σε φωτεινές, υγρές συνθήκες.

Το Anthurium Clarinervium είναι ασφαλές για τις γάτες.

Τα φυτά του ανθούριου είναι τοξικά για τις γάτες, τους σκύλους και άλλα μικρά ζώα. Περιέχει κρυστάλλους οξαλικού ασβεστίου που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό στο στόμα και το λαιμό εάν καταποθεί. Άλλα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • ντρίμπλα
 • κάνω εμετό
 • σιελόρροια
 • Ερεθισμός και πρήξιμο των ματιών, του στόματος και των χειλιών

Γιατί το Clarinervium anthurium μου κάνει μπούκλες;

Η απαιτούμενη περιεκτικότητα σε υγρασία του Anthurium clarinervium είναι τουλάχιστον 60%, οπότε αν παρατηρήσετε ότι το πρόσωπο του ανθούριου κλαρινέρβιου είναι κατσαρό ή γίνεται καφέ. Υποδεικνύει ότι δεν υπάρχει αρκετή υγρασία στον αέρα.

Είναι το Clarinervium Anthurium τοξικό;

Τα φυτά Anthurium Clarinervium είναι δηλητηριώδη Κρύσταλλοι οξαλικού ασβεστίου υπάρχουν στα φύλλα, τις ρίζες και τους μίσχους του φυτού.

Κατά την κατάποση, μπορεί να προκαλέσει έλκη στο λαιμό και τον οισοφάγο. και άλλα προβλήματα υγείας Αυτά τα φυτά πρέπει να φυλάσσονται μακριά από κατοικίδια και μικρά παιδιά.

Πώς να φυτέψετε ανθούριο Κλαρινέρβιο;

Τα φυτά ανθούριου από χάρτινο βελούδο αναπτύσσονται καλύτερα με μέτρο στο έμμεσο ηλιακό φως. αλλά όχι το άμεσο ηλιακό φως

Αυτά τα φυτά ευδοκιμούν σε θερμοκρασίες μεταξύ 65ºF και 80ºF και προτιμούν τις υγρές περιοχές. Επομένως, θα πρέπει να φυλάσσεται σε ζεστό και υγρό μέρος όπως το μπάνιο ή η κουζίνα.

Πού να αγοράσετε Anthurium Clarinervium (Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ)

Τα φυτά Anthurium Clarinervium μπορούν να αγοραστούν σε πολλούς ιστότοπους φυτών εσωτερικού χώρου και γενικά, όπως:

Πόσο ζει ένα φυτό ανθούριου;

Τα φυτά ανθούριου είναι πολυετή και ανθίζουν όλο το χρόνο. Θα παράγουν λιγότερα άνθη εάν φυτευτούν το χειμώνα ή σε χαμηλό φωτισμό.

Κάθε άνθος ανθούριου διαρκεί έξι έως επτά εβδομάδες. Εάν τους δοθεί αρκετή θερμότητα, φως και φροντίδα. Δεν ανθίζουν όλα τα λουλούδια ταυτόχρονα. Έτσι μπορείτε να ανθίσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σημειώσεις για τη φροντίδα του ανθούριου εσωτερικού χώρου

Τα φυτά Anthurium Clarinervium είναι απίστευτα όμορφα. Κίτρινα και λευκά σημάδια σχεδιάζονται στις φλέβες των φύλλων. όμορφα σκούρα πράσινα φύλλα και, φυσικά, τα καθορισμένα φύλλα σε σχήμα καρδιάς.

Τώρα έχουμε καλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη φροντίδα του βελούδινου ανθούριου μας. Τι σας αρέσει περισσότερο σε αυτά τα φυτά;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *